• BIST 9789.49
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara : 26 °C
  • İstanbul : 25 °C
  • İzmir : 24 °C

Saadet'ten uyarı geldi

04.11.2009 17:29
Saadetten uyarı geldi
Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Seyfullah Şahin ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Arslan , Gölbaşı'nda ki basın mensupları ve partililer ile bir toplantı yaptı.

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Seyfullah Şahin ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Arslan , Gölbaşı'nda ki basın mensupları ve partililer ile bir toplantı yaptı.

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Arslan yaptığı konuşmasında; Gölbaşı'nın eskiden bu yana problemlerinin var olduğunu ifade ederek “Biz bunları eleştirmek açısından söylemiyoruz. Gölbaşı'nın geçmişte sorunları ne ise, şu andaki sorunları da aynı. Biz Saadet Partisi olarak sorunların takipçisi olacağız.” dedi.

İNŞALLAH GÖLBAŞI KAZANIR

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile Ramazan ayında iftar yemeğinde bir araya geldiklerini hatırlatan Arslan “Yaptığımız toplantı olumlu geçti. Diğer partilerin ilçe başkanları ile birlikte bilgi-alışverişinde bulunduk. İnşallah bu olumlu hava devam eder ve kazanan Gölbaşı olur.” Dedi.

BELEDİYE KENDİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRMELİDİR

Belediye meclisindeki tartışmaları yerel basından takip ettiğini ifade eden Yaşar Arslan “Belediye meclisindeki kısır döngü Gölbaşı'na kazanç ve fayda sağlamaz. Gölbaşı Belediyesi bir an önce kendine özgü projeleri hayata yerel basın ve kamuoyu ile paylaşmalıdır” diye konuştu.

AMBARGO UYGULANIYOR

Saadet Partisi İl Başkanı Seyfullah Şahin ise konuşmasına başlamadan önce ulusal basının Genel Başkanları Numan Kurtulmuş ve partilerine karşı bir ambargo uyguladığını ve bu yüzden tek tek her ilçeyi gezerek anlatmak istediklerini direk halka anlattıklarını, ulaşamadıklarına ise yerel basın yolu ile ulaşmaya çalıştıklarını açıklayarak başladı.

 GÖL TEMİZLENMELİ ve ALT GEÇİT YAPILMALI

Seyfullah Şahin gölün bir an önce Gölbaşı Belediyesi tarafından temizlenmesi ve ıslah edilmesi gerektiğine dikkat çekerek “ Gölbaşı'nı Gölbaşı yapan ve önemli bir noktaya getiren Mogan Gölü'dür öncelikle bu gölün temizlenmesi gereklidir. Daha sonrada köprülü kavşak alt geçitin bir an önce yapılması gereklidir. Eğer yapılmazsa Saadet Partisi ve bizler bu işlerin takipçisi olacağız. Onlar yapmazsa biz yapacağız” diye konuştu.

POLEMİK KARIN DOYURMUYOR

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Seyfullah Şahin'nin ülke gündemindeki konulara ilişkin de açıklamalarda bulunarak iktidar partisi Ak Parti'yi ve ana muhalefet partisi CHP'yi eleştirdi. “Seçimlerden önce esnafın etrafından ayrılmayan iktidar temsilcileri şimdilerde ortada gözükmüyor. Vatandaş Başbakan ve ana muhalefet partisi genel başkanı arasındaki polemiklerle uyutulmaya çalışılıyor. Polemik karın doyurmuyor esnafın durumu perişan, siftah yapmadan kepenk kapatan esnaflar bile var. Saadet Partisi sorumlu muhalefet anlayışına sahip olduğu için sayın Başbakan'ı tekrar uyarıyoruz. Seçimden önce verdiğiniz sözleri unutmayın.  

ESNAF PERİŞAN

Esnafın, garibanın durumunu görmezden gelmeyin ve en önemlisi içi somut icraatlarla doldurulmayan, ayakları yere sağlam basmayan, muammalarla dolu açılım ve protokollerle ülkenin istikbalini tehlikeye atmayın? dedi.

NE AÇILIMI?

Şahin konuşmasına daha sonra, son bir aydır Ülkemizi uyutan bir durumun içerisinde olunduğu vurgulayarak İç İşleri Bakanı Beşir Atalay'ın açılım ile ilgili yaptığı görüşmelerin ardından proje adına bir tek kelime dahi söylenmediğini vurguladı. Açılımla ilgili olarak “kürt”  kelimesinin de kaldırılmasının gerektiğini vurgulayan Şahin, sorunun sadece o bölgede yaşayanların değil tüm Türkiye'nin sorunu olduğunu söyledi.

TERÖRİSTLERİ DAVUL ZURNALARLA KARŞILADILAR 

“Koruculuk sisteminin lavedilmesi, askeri operasyonların bitirilmesi ve eğitim yatırımlarının Doğu ve Güneydoğu?ya daha fazla gönderilmesi neticesinde sorunun kalkacağını iddia eden Seyfullah Şahin; “Sevr Antlaşması ile elde edemedikleri hakları almaya çalışıyorlar. Açılımın geri planında Kuzey Irak ile Güneydoğu arasında bir kürt devleti kurmak ve bir kaç yıl sonra bağımsızlığını ilan ederek kurulan devletin başına şu an İmralı'da yatan terörüst başını getirmek vardır. 34 PKK'lıyı davullar çalarak yüzbinler karşıladı.Bunlar kimki böyle karşılanmasına müsade ediliyor. Çanakkale'de kendini siper etmiş askerlerin cepheden dönüşleri gibi karşılanıyor. Teslim olan bu insanlar masum olabilir, suçsuz, kandırılmış olabilir ama bu şekilde 50 bin  ana kuzusunun katili olan bir örgütün mensupları bu şekilde şehit ailelerin yüreklerine birkez daha ateş düşürerek değil başka şekilde olmalıydı” dedi.

 1 MİLYON AZERİ KATLEDİLMİŞTİ SES ÇIKMADI

Hükümetin Ermeni politikasını da eleştiren Şahin “Ermenistan ile Türkiye arasında imzalanan protokol çerçevesinde ise Beyaz Saray'dan düğmeye basıldı ve sınırın açılması için görüşmeler başladı” dedi.  1993 yılında Karabağ'da yaşanan olayı hatırlatan Şahin, 1 milyon Müslüman Azeri vatandaşların katledildiğini vurguladı.

BAŞKANLARIN SÖZ HAKKI YOK

Uygulanan bu siyaset ile Azerbaycan hükümetini, Türk Bayrağını indirmeye sevk ettiğinide sözlerine ekleyerek, Azerbaycan'dan gelen doğal gazın kesilmesi yada fiyatında meydana gelebilecek yüksek artışlardan duyduğu endişeyi dile getirdi. Saadet Partisi olarak bütün komşuları ile %0 sorunu olan bir ülke olunması için var güçleri ile çalışacaklarını da belirten SP Ankara İl Başkanı Seyfullah Şahin, Gelirler Genel Müdürlüğü'nün IMF istedi diye özelleştirilmesi ile Belediye Başkanlarının bütçelerinde bir söz hakkı olmayacağı görüşünü savundu. Bu gidişi Osmanlı'nın son dönemlerine benzeten Şahin, yapılacak olan ilk genel seçimde Saadet Partisi'nin iktidara geleceğini ifade ederek, Ankara genelinde binlerce kişinin partilerine katıldığını açıkladı.

 

Hükümetin “Islak İmza”'yı tekrar gündeme taşıdığını ifade eden Şahin “Vatandaşı uyutmaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu. SP İl Başkanı Seyfullah Şahin basın toplantısının ardından ilçemizden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Cem
04 Kasım 2009 Çarşamba 18:29
Doğrucu
Doğru söylemişler Gölbaşı ile ilgili olarak, ancak kaçırılan bir şey var, bunu için eğitimli, siyasetten uzak, fedakar, Gölbaşı sevdalısı, Vatan ve Millet sevdalısı (lafta değil) proje ve iş üretebilen eğitimli insanlara ihtiyacı var Gölbaşının. Ben kendimi bildim bileli Gölbaşında kısır bir siyaset ve aynı siyasetçiler var, bu nedenle de aynı sorunlarla hala boğuşup duruyoruz.
212.156.71.38
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim