• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 18 °C
  • İzmir : 19 °C

SEÇİMİN SÜRPRİZ PARTİSİ BİZ OLACAĞIZ

08.06.2011 20:42
SEÇİMİN SÜRPRİZ PARTİSİ BİZ OLACAĞIZ
12 Haziran genel seçimlerine 4 gün kala Partiler çalışmalarına son hızla devam ederken Milletvekili Adayları kendilerini tanıtmak için düzenlenen programlar çerçevesinde bir hayli çalıştılar.

12 Haziran genel seçimlerine 4 gün kala Partiler çalışmalarına son hızla devam ederken Milletvekili Adayları kendilerini tanıtmak için düzenlenen programlar çerçevesinde bir hayli çalıştılar.
Gölbaşı'lı adaylarımızdan Büyük Birlik Partisi Ankara 1.Bölge Milletvekili Adayı Orhan Şahin'le seçimi değerlendirdik. Şahin, seçim sürecinde ne tür çalışmalar yaptıklarını ve seçim kampanyası olarak halka vaatlerini Gazetemiz muhabirlerine uzun uzun anlattı.
Gölbaşı taraf gazetesi muhabirlerine yemek eşliğinde röportaj veren şahin, bu seçimin sürprizi biz olacağız dedi ve bakın daha neler neler konuşuldu..

KULVARLARIMIZ AYNI ŞARTLARIMIZ BİR DEĞİL
Büyük Birlik Partisi Ankara 1.Bölge Milletvekili Adayı Orhan Şahin “Ben Gölbaşılıyım burada doğup, burada büyüyüp, burada yaşadım, burada okudum. Bu mahallenin çocuğuyum bir defa. Diğer Milletvekili adaylarından avantajlı olduğumu düşünüyorum çünkü tanınmışlığım var. En önemlisi çizgimin de kırık olmadığına inanıyorum. Biz 19 senedir de Büyük Birlik Partisi'nde canla başla siyaset yaptığımız için neyi ne amaçla mücadele ettiğimizi de vatandaş biliyor. Geçtiğimiz yerel seçimlerde de inanmış 11 altın adamla sergilediğimiz dik duruşumuzu aynı şekilde devam ettiriyoruz. Devletten hiç para almadan mücadele ediyoruz bizim diğerlerinden farklı olarak yaptığımız çalışmalar da herkese ulaşmak, herkese fikirlerimizi birebir anlatmaktır çünkü şartlar aynı değil aynı kulvar da eşit değil. Yarışa eşit başlamıyoruz. Bu nedenle biz geçen seçimde Büyük Birlik Partisi %16 oy almıştır 7200 oy almıştır ve bir tabanı vardır. Geçmişte mücadele etmiştik şuan bu mücadelemizi herkesime anlattık. Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşı olduğumuz niye söylüyoruz bunu millet diyor ki Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşı olduğunuzu neden söylüyorsunuz, yıllardır Muhsin Yazıcıoğlu'nu gizlediler. Medya tarafından gizlendi ve millete tanıtılmayan bir genel başkandı. Muhsin Yazıcıoğlu'nu ölümüyle tanıdı bu millet ve artık millet diyor ki “bakın adamı bize tanıtmamışlar sesini duyurmamışlar sonradan tanıdığımız için üzgünüz” diyor. Bende şimdi duydunuz diyorum, geldim size söyledim anlattım, tanıttım siz artık biliyorsunuz siz artık matematiksel bir hesap yapmadan barajı geçermiş geçemezmiş, olurmuş olmazmış, boşa gidermiş doluya gidermişin yerine inandığımız doğrultuda biz doğru hareket ediyorsak bizden de umut bekliyorsa bu millet bize oy vermelerini istedik. Gördüğüm manzara seçim kampanyalarında yüzlerce insan vallahi billahi Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını duyunca ağladılar. Biz şeref duyduk eğer bize oy vereceğiz diyenler sandıkta 13 Haziran'da bizim hanemizde görürsek ben umulanın üstünde oy alacağımızı tahmin ediyorum”dedi.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ OLARAK BU SEÇİMDE SÜRPRİZ YAPACAĞIZ
Gölbaşı Milletvekili Adayı Orhan Şahin “Şuanda medyanın görmek istediği 3 Parti var, Ak Parti, CHP,ve MHP'dir ve Devlet'ten yardım alanda bu 3 parti. Bütün anketleri de onun üzerine kurguluyorlar. Ama göreceksiniz 13 Haziran sabahında bu seçimin sürprizi Büyük Birlik Partisi olacak. Neden sürpriz parti olacak İlk defa tarihinde 81 ilde 85 seçim çevresinde 550 milletvekili adaylarıyla yerinden yerel olarak çıkan Büyük Birlik Partisidir. Biz milletin ta kendisiyiz. Şimdi her parti diyecek ki biz milletin partisiyiz. Ama küresel emperyalizmle küresel güç odaklarıyla yerli yabancı hiçbir odaktan güç almayan tek parti altını çize çize iddia ediyorum ki Büyük Birlik Partisidir. Bu ülkeyi küresel emperyalistler diz çöktürmek istiyorlar. Bakın bu seçim sisteminden sonra biz parlamento dışında kalırsak nelerle karşılaşacağımızı hep beraber göreceğiz.Dolayısıyla Büyük Birlik Partisi olarak biz inandıklarımızı yapıyoruz. Herkesime uzandık her eve ulaştık Büyük Birlik Partisi olarak sürpriz yapacağız.
Türkiye genelinde Büyük Birlik Partisi sürpriz parti olacak Gölbaşı'nda zaten bizim bir oy potansiyelimiz vardı bizler de çalışmalarımızla bu potansiyeli çoğalttık. Büyük Birlik Partisine verilecek her oyun boşa gitmediğini doluya gittiğini ve bunu sürpriz yapacağını seçmenlerimiz kaygılanmasınlar ümitli olsunlar, geleceğe ümitle bakabilecekleri ülkeyi karamsarlığa götürmeyecek yegâne güç olan Büyük Birlik Partisi emin adımlarla geliyor bunu görsünler. Ben inanmadığım yerde zirve olmaktansa inandığım yerde zerre olmayı tercih eden bir hareketin içinden geliyorum”dedi

SEÇİLSEMDE SEÇİLMESEMDE YARIN BURADA OLACAĞIM
Şahin “Ben milletin vekili olmak istiyorum. Elit sınıfın seçilmiş sülalelerin vekili değil, halkın ve milletin vekili olmak istiyorum. Milletin vekili millete yasa yapma yeridir. Yasama yürütme yargı işleme ayrı ayrı işlerdir. Dünyanın hiçbir yerinde milletin vekilinden bakan yoktur. Bakan bürokrasiden çekilir alınır. Bizde ise Milletvekillerinden Bakanlık koltukları hazırlanır. Milletvekillerinin kapısı sadece iş bulma kurumu olarak ta görülmemeli milletin vekili millete işi bulmaz, iş sahası bulmasına yardımcı olur işini bul tek tek iş bulma. Bu sakatlıktan Türkiye'nin kurtulması lazım. Kimsesizlerin kimsesi kim olacak. Ben seçilsem de buradayım seçilemesem de, yarında burada olacağım” diyerek konuştu.

AK PARTİNİN ANKETİ SEÇİM İÇİN DÜZENLENMİŞ BİR ÇALIŞMADIR
Büyük Birlik Partisi Ankara 1.Bölge Milletvekili Adayı Orhan Şahin Seçim çalımaları yapan diğer partileri de eleştirdi. Şahin “Seçime 4 gün kala Büyükşehir Belediyesi burada anket düzenliyor alt geçit problemini nasıl çözelim. Buna biz mi karar vermeliyiz yoksa bu işin mimarları, uzmanlarımı karar vermeli bu anketi tamamen seçim için yapılmış bir çalışma olarak değerlendiriyorum. Yıllardır millet geçiyor karşıdan karşıya biz söyleye söyleye usandık mevcut alt geçitten bir engelli vatandaşımız geçemiyor. Bebek arabasıyla bir anne geçemiyor seçime 4 gün kala mı aklınıza geldi projelerinizi yapıp çıkmışsınız sokaklara. Bu işi vatandaş değil mimarlar çözer alttan mı olur üstten mi olur, Gölbaşının yarısı alttan der yarısı üstten ne olacak?
Seçimden 15 gün sonra,1 ay sonra bu projeye başlasınlar ben söylediğim her şey için özür dileyeceğim alnınızdan öpüyorum diyeceğim eğer yapabilirlerse herkesin içinde seçim için yapılmış bir proje değilmiş der özür dilerim” dedi.

ELLE TUTULUR BİR ŞEY YAPINDA ALKIŞLAYALIM
2009 yerel seçimlerde MHP'den aday olarak Gölbaşı Belediye Başkanı olan Yakup Odabaşı ve ekibine de ateş püsküren şahin “Yerel seçimlerden 3 sene geçmiş Gölbaşı Belediyesi benim gözümde çalışmış diyemem ortada elle tutulur hiç bir şey görmedim. Ama projesi falan varsa onları da bilemem. Zaten vatandaş olarak bıktık bu proje işinden. Ortaya bir icraat çıksın artık. Bir çatıyı örtünde altında oturalım ne iş yapıyorsunuz. Anca proje üretiyorsunuz. Şurada bir kültür merkezine gidiyorum o veya bu partiden gelmiş yapmış kim yapmışsa yapmış önemli değil Allah razı olsun yapandan diyip çıkıp geliyorum. Yap sende elle tutulur bir şey sana da teşekkür edelim yaptın da yapmadı mı dedik. Ama gördüğüm kadarıyla nedir iç meselesi bilmiyorum ama 2'si 3'ü istifa ediyor vatandaşın kafasını karıştırıyor. Millet onlara oyu çalışsın diye verdi onlar aynı yolda yürümeyi bile beceremedi. Yola çıktığın arkadaşınla beraber karar vermişsin millete de onaylatmışsın devam ettirin götürün nedir bu yani istifa eden edene. Neden istifa ettiğini, ne döndü niye anlaşamadı, ben bilmem ama benim kafamda şu var bir şeylerin iyi gitmediğini çarkın dönmediğini bir huzursuzluğun olduğu ortada, dövüşmesinler hizmet yapsınlar bizde alkışlayalım” dedi.

KİMSE BUNLAR KAZANAMAZ DİYE BAKMASIN
Son olarak Gölbaşılılara seslenen Büyük Birlik Partisi Ankara 1.Bölge Milletvekili Adayı Orhan Şahin “Bakın millet elini vicdanına koysun kimse bunlar kazanamaz diye bakmasın Büyük Birlik Partisi bu ülkenin birliğini isteyen bir partidir. Bunu samimi gönüllerle Alevi'si, Sünni'si, kürdü, çekez'i, lazı, yerlisi yabancısı hep beraber geleceğe umutla bakan birbirine kem gözle bakmayan ayrıştırmayan partileştirmeyen bir görüşe hâkimiz. Bundan dolayı herkesin partisi varsa bile bakın ben tebliğ ediyorum soruyorum ve diyorum ki, benim partim var diyorsanız bile en azından her evden 1 oy istiyoruz. En azından Muhsin Yazıoğlu'nun yol arkadaşlarına verilecek bir oyunuz mutlaka vardır. Verirlerse biz verdiğimiz sözlerin arkasında dururuz. Bedelini ödemeye hazırız. Vermezlerse de canları sağ olsun biz derdimizi anlattık doğru yoldan şaşmadık inandıklarımızdan vazgeçmedik her şeye rağmen Gölbaşını seviyoruz deriz” diyerek konuştu.
HABER-RÖPORTAJ: ZİYA ÖZKAN
FOTOĞRAF: ANILCAN KAŞKATEPE

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
yozgatlı
10 Haziran 2011 Cuma 11:42
herşeye rağmen
orhan başkanımızın çocuklarının süt parası ile yaptığı bu mücadeleyi ayakta alkışlıyor ve sonu nasıl olursa olsun bu sefer BBP diyorum. Herkese saygılarımla...
88.249.5.21
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim