• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

Senmisin "EVET" diyen

17.09.2010 18:39
Senmisin EVET diyen
MHP'li Gölbaşı Belediyesi'nin referandumda “evet” çıkan mahallelerdeki işçi servislerini kaldırdığı iddia edildi. Gölbaşı'na bağlı Selametli, Bezirhane, Oyaca ve Karaali'de “evet” oyu fazla çıkınca, MHP'li Gölbaşı Belediyesi'nin bu mahallelerde oturan iş

MHP'li Gölbaşı Belediyesi'nin  referandumda “evet” çıkan mahallelerdeki işçi servislerini kaldırdığı iddia edildi.

Gölbaşı'na bağlı Selametli, Bezirhane, Oyaca ve Karaali'de “evet” oyu fazla çıkınca, MHP'li Gölbaşı Belediyesi'nin bu mahallelerde oturan işçileri cezalandırdığı öne sürüldü.

MHP'li Gölbaşı Belediyesinin “EVET” oyu fazla olan mahallelerdeki işçi servislerini 13 Eylül sabahı kaldırdığı iddia edildi.

 

İşçiler şaşkına uğradı

Neye uğradıklarını şaşıran işçiler ise Gölbaşı Belediyesine bu haksız uygulamadan dolayı tepki gösterdi. Belediye işçileri 13 Eylül sabahı servislerinin kaldırıldığını öğrendiklerinde şaşkına döndüklerini ifade ederek “İşçi servislerinin kaldırılacağı daha önceden tarafımıza iletilmedi. Hal böyle olunca bizde yollarda perişan olduk” dediler. Gölbaşı Belediyesinin bu uygulamasına anlam veremediklerini ifade eden işçiler “Çalıştığımız ve yaşadığımız beldelerde “evet” oyu çıkıyorsa bizim suçumuz ne?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

 

MHP'li Belediye İNTİKAM alıyor

Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Han Özcan'da MHP'li Gölbaşı Belediyesi'nin yaptığı haksız uygulamaya tepki göstererek “Gölbaşı Belediyesi yetkilileri halkın iradesine saygı duymayarak, çok büyük bir ayıp yapıyor. Bu mahallelerde oturan ve ekmeğini kazanmak için Gölbaşı Belediyesinde çalışan işçilerin mahallerinde sırf “evet” oyu çıktığı için cezalandırılmak isteniyor ve sırf evet oyu fazla çıktı diye intikam alınmak isteniyor” dedi.

 

Hakan Han Özcan, MHP'li Gölbaşı Belediye Meclis Üyelerinin her fırsatta haksız yere Büyükşehir Belediyesini eleştirdiğini de dikkat çekerek “MHP'li belediye her fırsatta Büyükşehir Belediyesi ayrımcılık yapıyor diyor ancak kendileri referandum sonrası “evet” çıkan yerlerdeki işçi servislerini kaldırarak, halktan intikam almak istiyorlar” diye konuştu.

 

Yetkililer tesadüf dedi

 

Gölbaşı Belediyesi yetkilileri ise işçi servislerinin kaldırılmadığını, servis aracının bakıma alındığı ifade ederek “Gölbaşı Belediyesinin bu konuda aldığı herhangi bir siyasi kararı yoktur. Gölbaşı Belediyesi servis araçlarında, görevi olmamasına rağmen ASKİ işçilerini de taşımaktadır. İşçileri taşıyan servis aracının fren sistemlerinde arıza olduğu için bakıma alındı. Servis aracını n fren sistemleri onarılıp, bugün itibariyle tekrar hazır hale getirilmiştir. Gölbaşı Belediyesinin siyasi düşünüp halkın kararına saygı göstermeyip, hizmet cezası verme gibi bir düşüncesi asla olamaz.” Dediler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
bezirhane kasabası
20 Eylül 2010 Pazartesi 17:31
teşekkürler...
servis 3 30 tl hakan han özcana ilettik biliyor konuyu ama onun hakkını yiyemeyiz daha önceden özeldi ve rezillik çekiyorduk sagolsun o düzeltti fiyatlarıda görüşüyormuş düzelttircek güveniyoruz biz ona. servisi çekmişlerdi bak el koydu çözüldü teşşekkürler.
85.99.199.114
murat
20 Eylül 2010 Pazartesi 15:34
gerçekci
ikinci yorumu yazan arkadaş sen servisin bozulup bozulmadıgını nereden biliyorsun madem biz kıvırıyoruz yazmışsın sen erkeksen kimlini açıkla yoksa sen motorustasımısın mertsen açıklarsın
212.156.63.134
seyfettin sarı
20 Eylül 2010 Pazartesi 12:04
yorum
sayın Hakan Han Özcan tamam çok güzel savunuyorda neden selametliye ve bezirhaneye ego otobüsleri 3,85 tl gidiyor neden burada selametli ve bezirhan halkını menfatlerini savunmuyor ego aynı km 2,00 tl giderken buraların hakını büyük şehirdede savunursa çok menmun olururuz buralarda % 85 evet oyu çıktı bunları da hatırlatır saygılar sunarım
212.156.230.218
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim