• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • Ankara : 15 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 22 °C

ŞİMŞEK ADAY DEĞİL!!!

16.12.2011 14:15
ŞİMŞEK ADAY DEĞİL!!!
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nda İl Başkanı Murat Alparslan ve İl Başkan Yardımcısı Ayhan Yılmaz'ın katılımlarıyla düzenlenen bir toplantıyla beklenen açıklama geldi.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nda İl Başkanı Murat Alparslan ve İl Başkan Yardımcısı Ayhan Yılmaz'ın katılımlarıyla düzenlenen bir toplantıyla beklenen açıklama geldi.

Son zamanlarda Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı'nda kongre süreci yaklaşırken Mevcut İlçe Başkanı Ramazan Şimşek'in İlçe Başkanlığına aday olması konusunda ki tartışmalara düzenlenen bu toplantıda cevap geldi.

Düzenlenen Toplantıya İl Başkanı Murat Alparslan, İl Başkan Yardımcısı Ayhan Yılmaz, Mevcut İlçe Başkanı Ramazan Şimşek'in yanı sıra birçok partili ve Gölbaşı halkı katıldı. Toplantıda Kongreye yaklaşan Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı'nın 18 Aralık'ta düzenlenecek olan kongreye tek liste gitmesi yönünde ki tartışmalar açıklığa kavuşturuldu.

BEN İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİMİ BIRAKMIYORUM! YARDIMCI OLACAĞIZ

Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatında yapılan toplantıda konuşan Mevcut İlçe Başkanı Ramazan Şimşek “ Öncelikle sabah saatlerinde bizleri kırmayıp buraya gelen tüm arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum. 2008 yılından bu yana almış olduğumuz 3 yıllık bu görevi, partimize gönül vermiş desteklerini esirgememiş ağabeylerimizden bayrağı devir aldık. Biz dedik ki aldığımız bu bayrağı en yüksek seviyelere taşımaya çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız büyük bir azimle çalışacağız dedik ve şükür Allaha bunu da başardık. Nasıl başardık, İşte gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla, mali kademeyle, ana kademeyle bunların tamamını başardık. Tabi bu süreçte bazı zaman ağladık, bazı zaman güldük, bazı zaman sevindik, acı günlerimiz tatlı günlerimiz oldu. Hepsini biz birlikte yaşadık, bu aile içinde yaşadık. Amacımız şuydu dünde biz burada olduk, bugünde biz burada olacağız, yarında burada olacağız inşallah. Ben buradan Genel Başkan Yardımcılarımıza, İl Başkanımıza, İl Başkan Yardımcılarımıza Teşekkür ediyorum. Tabi bu kongre süreçleri bazı insanları küstürür, bazı insanları çehrelerinin dışına çıkartır ama tabi bizim kesinlikle böyle bir şeyimiz yok, biz Gölbaşı için çalışıyoruz, Gölbaşı'nı seviyoruz, Gölbaşılılar bizi seviyor, biz bunu toparlayacağız, toparlamaya devam edeceğiz. Bu süreçte İl Başkanımız Allah Razı olsun bize çok yardımcı oldu. Bundan sonraki süreçte biz birbirimize destek olacağız, Partimize destek olacağız. Burada ki yaşayan insanlar için elimizden geleni yapacağız, yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonra ki gelecek olan kardeşimize de destek olacağız, Ben İlçe Başkanlığı Görevimi bırakmıyorum. Yani ona da İlçe Başkanlığı görevinde de yardımcı olacağız. Partimizin üyesi 11 bin'di 15 bin'e çıkartmaya çalışacağız. Bunu da hep birlikte, beraberlikte yapacağız” dedi.

HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK DENİLMİŞTİ

Mevcut İlçe Başkanı Ramazan Şimşek'in konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Murat Alparslan “ Değerli arkadaşlar tabi Ak Parti kurulduğunda hepiniz hatırlarsınız 14 Ağustos 2001 tarihinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak denilmiş idi. Bunu derken hem genel siyasi meseleler, Ülkenin sorunları ve Dünya genelinde ki meseleler hakkında ki ortaya koyacağı vizyon ile beraber, Türkiye'de ki var olacak olan yeni bir siyasi iddialar ile de ilgiliydi. Çünkü Ak Parti'de de siyasette siyasi kurumlara ve siyasetçilere toplumun güveni ilgisi alakası ve kendi meselelerine de çözüm üreteceği inançları kaybolmuştu. Fakat Ak Parti dedi ki, artık Siyaset, Millet, Dünya ve Ülke Meselelerine çözümler üretmelidir, bunun en sağlam yapılabilmesi için milletin diliyle konuşan, milleti gözüyle gören ve milletle sağlıklı bir gönül bağı kurabilen teşkilatlar marifeti ile yapılması şarttır diye düşündü ve tüm kadroları da o şekilde oluşturdu. Tabi Partinin geldiği noktayı hepimiz çok net bir şekilde görüyoruz ve Gölbaşı'nda da Ramazan Şimşek kardeşimiz bugüne kadar Gölbaşı'nda partimizi çok başarılı bir şekilde temsil etti. Bu bir bayrak yarışıdır ve yapılan istişareler sonucu ilçe kongresine tek liste ile gidilme kararı alındı. Bu karar Ramazan Şimşek'in başarısız bir yönetim sergilediği anlamına gelmez. Biz Ramazan Şimşek'ten memnunuz ve Şimşek'i il yönetiminde değerlendireceğiz. Kongreler bir yenilenmedir. Bizim kongrelerimizde hiçbir zaman kavgalar, kırılmalar, küsmeler olmaz. Ramazan Şimşek'in bizlerle birlikteliği her zaman devam edecektir” diyerek konuştu.

İl Başkanı Murat Alparslan Konuşmasının ardından Basın Mensuplarının sorularını cevapladı. Sorulan sorulara birlik ve beraberlik içinde olacakları şeklinde cevaplar veren Alparslan “ bizim kongrelerimizde kavgalar dövüşler olmaz, belki bazı siyasi partiler bunu bekliyor ama, biz kardeşçe duygular içerisinde seçimimizi yaparız, Ramazan Başkan'da bundan sonraki süreçte İl'de üst seviyelerde görev alacaktır ve bir çok konuda destekte bulunacaktır” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
aduvva
19 Aralık 2011 Pazartesi 12:06
Tolga Bey
Tolga Bey parti içi demokrasiden bahsetmişsiniz falat anlaşılan bu işlerde acemisiniz.
delegelerin nasıl oluşturulduğundan haberiniz olmuş olsaydı bu serzenişlerde bulunmazdınız sanırım. Mustafa kardeş güzel özetlemiş olayı bunlar yokken belediye vardı, bunlar varken belediye yok. müthiş bir tespit. Ramazan Şimşeğin başkanlığının özeti bu cümledir. bu başarısız adamı nasıl alaşağı edeceksin delege yapısını değiştirmeden. işte böyle, bu da yapılmıştır. sayın Şimşeğe geçmiş olsun...
62.248.117.130
gölbaşılı
18 Aralık 2011 Pazar 14:38
diyorki
mhpliyim ama inşallah gelen gideni aratmaz
95.10.188.127
mustafa
17 Aralık 2011 Cumartesi 10:56
ihanet şebekesiydi
hayırlı olsun.verilen karar inş gölbaşını derler toplarlar.daha önceki yönetim parti değil dernekti.sağdan say 3 kişi soldan say 4 kişi
bir 5. kişi yoktu
babalarının çiftliği gibi kullandılar partiyi adınada teşkilat dediler.onlar olmadan belediye kazanıldı. onlar geldiler belediye gitti. haşlak ve ekibini sırtından vurdular. pislikler ortaya yavaş yavaş çıkmaya başladı. kahpelik yaptılar. onşlar olmasaydı belediye hala devam ediyodu. kurdular ihanet şebekesini sonuç ortada.
95.10.235.191
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim