• BIST 9677.72
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Ankara : 30 °C
  • İstanbul : 25 °C
  • İzmir : 28 °C

Siyasiler kutlama mesajı yayınladı

30.08.2009 01:29
Siyasiler kutlama mesajı yayınladı
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü'nün 87. yıldönümü nedeni ile Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı, Gökhan Koçak başta olmak üzere siyasi parti ilçe başkanları da kutlama mesajı yayınladılar.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü'nün 87. yıldönümü nedeni ile Ak Parti Gençlik Kolları İl  Başkanı, Gökhan Koçak  başta olmak üzere siyasi parti ilçe başkanları da kutlama mesajı yayınladılar.  

HAKAN HAN ÖZCAN; “30 AĞUSTOS ŞANLI BAYRAMIMIZ”

Ak Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Han Özcan yayınladığı kutlama mesajında

“30 Ağustos; Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır.
Türk milleti ve Ordumuz; 30 Ağustos Zaferi'yle her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermişlerdir. Başkomutan Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922'de kazanılan bu zafer, Anadolu'nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamıştır. Yeni Türk Devleti'nin kuruluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi, Türk Milleti'nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesidir.
Milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” Dedi.

RAMAZAN ŞİMŞEK; “TÜRK MİLLETİ BAĞIMSIZLIK HEDEFİNE KİLİTLENDİ”

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Şimşek “Türk tarihinin en görkemli zaferlerinden birisi olarak kabul edilen 30 Ağustos Zaferi'nin, ''bağımsızlık'' hedefine kilitlenmiş bir ulusun, yokluk içinde olmasına rağmen, azim ve kararlılıkla, karşısındaki büyük gücü eriterek askeri açıdan ulaştığı başarıların ve ,Türk milletinin,ordu ile ortak mücadele ve azminin eserinin 87' ıncı yıldönümünde, Ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük komutan ve Devlet Adamı Yüce Atatürk ve O'nun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet rahmet ve şükranla anıyor, hayatta kalan gazilerimize Cenab-ı Hak'tan sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.
Bu vesileyle , tüm Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin ve Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı' nı en içten duygularımla kutluyor selam ve saygılar sunuyorum.” Dedi.

GÖKHAN KOÇAK; “KİRLİ OYUNLAR BOZULDU”

BBP Gölbaşı İlçe ikinci başkanı Gökhan Koçak; “Bağımsız ve onurlu yaşamak için, aziz vatanımızı işgal edenlere karşı verilen kurtuluş destanının sonucu olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 87'nci yıldönümünü gururla kutluyoruz. 

30 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Türk milletine reva görülen esareti reddederek tarihimizin şanlı zaferlerine yenisini eklemişler ve Türk milletinin gücünü sınamaya çalışanlara tarihi bir ders vermişlerdir.

Türk kurtuluş mücadelesi, bir milletin var olma ve yaşama arzusunun gönüllerde yükseldiği bir meşale olmuş ve kutlu bir dönem olarak tarihteki şerefli yerini almıştır.

İstiklalini kendi azim ve kararının kurtaracağına inanan aziz milletimizin desteği ile Türk Ordusunun 26 Ağustos 1922 sabahı işgal kuvvetlerine yönelik başlattığı taarruz Türk milletinin kararlılığının, mücadele azminin ve hür yaşama iradesinin açık bir kanıtıdır.  Bu zaferle aziz milletimiz son sözünü söylemiş,  Anadolu ilelebet bir Türk yurdu olarak tescil edilmiştir. 30 Ağustos Zaferiyle milletimiz, kendi iradesi ve rızası dışında dayatılan her türlü plan ve oyunu iman ve inancıyla tarihin karanlık sayfalarına nasıl gömebileceğini dosta ve düşmana bir kez daha göstermiştir.

Bu itibarla, 30 Ağustos deyince; gözleri hasretle yaşarmayan, göğüsleri gururla kabarmayan, yürekleri coşkuyla çarpmayanlara dikkat edilmesi bir vatan görevi haline gelmiş bulunmaktadır." diyerek   mübarek Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını diledi.  

SELÇUK DAĞDELENER; “ SINIRLARIMIZI KAN VE KURŞUNLA ÇİZDİK”

MHP İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener, Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırlarının kanla ve kurşunla çizildiğini ve öyle kalacağını belirtti.

Soylu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin tarihindeki eşsiz kahramanlık örneklerinin en büyüklerinden birinin, 87 yıl önce işgal güçlerine karşı verildiğini ifade etti.

Dağdelener ekonomik koşulların ağırlığına karşın elindeki süngüsünden, yüreğindeki iman ve vatan aşkında, bağımsızlık karakterinden başka bir şeyi olmayan Türk milletinin, vatan toprağının son noktasından düşman askerini çıkardığını ve Cumhuriyet'in ilan edildiğini dile getirdi.

Kimi ülkelerin sınırları ''kartondan çizildiği'' için o ülkelerin devlet başkanlarının, bağımsızlığın bedel ödemeden kazanılamayacağını halen anlayamadığı savunan Dağdelener ''Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırları kanla ve kurşunla çizilmiş ve öyle kalacaktır. Çünkü bağımsızlık için bu millet çok bedel ödemiştir, ödemeye de devam edecektir'' dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, ordunun her kademesindeki mensuplarının göğsünün her zamankinden daha fazla kabarması, övünmesi gereken gün olduğunu belirten Dağdelener, şunları kaydetti:

''Bugün kahraman ordumuza kutlu olsun. Bu vesile ile halen Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne kasteden kanlı terör örgütüne karşı 24 saat teyakkuzda olan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne Yüce Allah'tan başarılar, muvaffakıyetler dilerken, bu vatan için şehit düşmüş aziz şehitlerimizi rahmetle, bu vatan için savaşan gazilerimizi minnetle anmak isterim”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
kadir
30 Ağustos 2009 Pazar 11:05
söylediklerini yapsalar böyle olmazdı
Bu siyasiler yada siyaset yapıyorum diyen bu insanlar kendi teşkilat üyelerine 30 Ağustos zafer bayramını şurda anlattıkları gibi anlatsalar, yaşatsalar Türkiye kurtulur. güzel temennileri de güzel.
85.104.130.13
yorumsuz
30 Ağustos 2009 Pazar 07:30
ramazan şenlikleri
ramazan şenlikleri gelen sanatçılardan kültür seviyesi anlaşılıyor çubuklu yaşar yok şentepeli şükrü yok sincanl mehmet bunlarmı ankara müziği hani gülşen kutlu veya bir sürü trt sanatçısı var getirilenler ramazandan dolayı kapalı olan pavyon sanatçıları yazık gölbaşına layık gördükleri bu müzk tarzına bakın allah aşkına çocugunuzla gittiğinizi düşünün çocugunuz size okunan müzikten bir cümle sorsa cevap veremezsiniz bumu kültür etkinliği yazık çok yazık şu sözü ne diye açıklarsınız soruyorum yetkililere domates 3 yaşındayken patates kaç yaşınada olur e yanındaki hıyara sorsana bu getirdikleri (sanatçıların) şarkı sözleri ve bizim kültürümüz
88.254.108.101
halil yıldırım
30 Ağustos 2009 Pazar 02:04
her yerde farkın var sayın koçak
kutlamaları okudum yazınızda öle güzel ifade etmişsinizki bu özel günü kutlarım başarılar dilerim
78.161.49.123
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim