• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 17 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 26 °C

Sonunda Adaylığını Açıkladı

06.10.2011 21:43
Sonunda Adaylığını Açıkladı
Yaklaşık 1 yıldır Kamuoyunda Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığına Aday olacağını belirten fakat bir türlü açıklama yapmayan Hasan Oğuz sonunda Adaylığını açıkladı.


Yaklaşık 1 yıldır Kamuoyunda Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığına Aday olacağını belirten fakat bir türlü açıklama yapmayan Hasan Oğuz sonunda Adaylığını açıkladı.

Ak Parti Gölbaşı ilçe Teşkilatında hummalı bir çalışmaya giren İlçe başkanı Ramazan Şimşek'in karşısında Gölbaşı'ndaki sivil toplum örgütleri ve birçok kesiminde desteğini alarak Aday olan Mehmet Aktay'ın ardından 1 yıldır İlçe başkanlığına aday olacağım diyerek Kamuoyunu meşgul eden Hasan Oğuz'da sonunda adaylığını açıkladı.

Yazılı olarak basın bildiri gönderen Oğuz yaptığı açıklamada şunları belirtti;

Kıymetli Gölbaşılılar,

Kuruluşundan bu güne kadar yılmadan, usanmadan partimizi ve ülkemizi
Zirveye taşıyan vefakâr AKPARTİ ÜYELERİ, mücadele arkadaşlarım.

Üyesi olduğum partimizin her kademesinde görev alarak ilçemizde birçok
Çalışmada yer aldım ve almaya devam ediyorum. Geçmişten bugüne kadar görev Yapan değerli başkanlarımıza, yöneticilerimize, mahalle ve köy temsilcilerimize, siz Değerli basın mensupları aracılığıyla şükranlarımı arz ediyorum.

Değerli arkadaşlarım; yaklaşmakta olan ilçe başkanlığı seçimlerinde mevcut
İlçe yönetiminden daha çok çalışacağım kanaatini taşıyarak ve ciddi projeler ortaya Koyarak aday olma kararı aldım. Ben AK Partiliyim, ülkeme ve milletime hizmet Etmek istiyorum diyen herkese kapımda -gönlümde açık, bunu ilke edinerek mevcut İlçe başkanlığımıza birlikte çalışmak, güçlü bir ilçe teşkilatı oluşturmak için teklifimi Sundum. Maalesef samimi ve kayda değer bir cevap alamadım.

Biz birlik ve beraberlikle, toplumun her kesimini bir arada tutan, herkesle
Kucaklaşan bir ilçe teşkilatı olacağız diyerek hizmet için bu yarışta bende varım.

Kıymetli Gölbaşı halkı; ben Gölbaşını tanıyor ve sorunlarını bire bir
Biliyorum. Bu çerçevede ilçeme hizmet vermek istiyor ve adaylığımı huzurlarınızda açıklıyor, aday olan tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.

Saygılarımla  Hasan OĞUZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
murat pınarbaşı
10 Ekim 2011 Pazartesi 10:57
tebrik
ABİ ÇIKTIĞIN BU YOLDA RABBİM SENİ UTANDIRMASIN İNŞALLAH.SENİ YAKINDAN TANIYAN BİR İNSAN OLARAK BU GÖREVE EN LAYIK KİŞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.GÖLBAŞI NA VE PARTİNE HİZMET EDECEĞİNEDE CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
81.213.159.138
engin gündoğdu
10 Ekim 2011 Pazartesi 09:07
onu tanıyorum
En çok onu ben tanırım.yaptıklarınıda ben bilirim.dürüslüğünü dobra sözlerini verdiği sözün kıymetini,gölbaşı için yaptıklarını getirdiği hizmetleri,verdiği emeğimi tartışıyorsunuz gelin benle tartışın.bir ilçe başkanı 9+1=10 meclis üyesi=1bir hasan oğuz ediyorsa gelin bir platform oluşturun hasan oğuz ve saydıklarım karşı karşıya varsanız hasan oğuz sussun ben konuşuyum o sadece aday oldu.seçerseniz gölbaşında bütün dengeler değişir.ne işsiz bir partili nede hizmetsiz bir gölbaşı kalır.ama delegeler bunları bilmeli biz gidip onlara hasan oğuzu anlatmalıyız bir dürüstte orda,mehmet aktay sanayinin sevilen yüzü şansı bunlara verin kaybetmezsiniz ama ben hasan oğuza kefilim.yapamayacağı bir iş çözemeyeceği bir sorun tanımıyorum.
81.214.248.97
Vatandaş
07 Ekim 2011 Cuma 14:34
İlçe başkanlığı
Kanımca değişimin tam zamanı niye mi çünkü Gölbaşına tarihinin en büyük hizmetlerini yapan Nasır Haşlak su anki yönetimin beceriksizliği yüzünden tekrar göreve gelemedi.Eğer Ak Partinin başında o dönemde daha iyi bir yönetim olsaydı Gölbaşı uçmuştu ama maalesef olmadı.Şimdi yapılan yanlıştan dönme zamanı.İnşallah yeni seçilecek yönetim Gölbaşına daha hayırlıolur.Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
78.161.12.145
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim