• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

Sözünüzü unuttunuz mu Sayın Çavdar?

17.08.2009 13:26
Sözünüzü unuttunuz mu Sayın Çavdar?
Ahmet Çavdar.. Eski Belediye Meclis üyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi. Abdulnasır Haşlak döneminde sert muhalefet gösteren Ahmet Çavdar, yerel seçim çalışmaları sırasında MHP'nin adayı ve şu anki mevcut Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na destek ver

 

Ahmet Çavdar.. Eski Belediye Meclis üyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi. Abdulnasır Haşlak döneminde sert muhalefet gösteren Ahmet Çavdar, yerel seçim çalışmaları sırasında MHP'nin adayı ve şu anki mevcut Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na destek vermiş, seçim çalışmalarına birebir katılmıştı.

BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİZ

Velihimmetli mahallesinde  yapılan bir seçim toplantısına katılan Ahmet Çavdar, Abdulnasır Haşlak dönemini sert bir dille eleştirerek “Bunlar 5 yıl hizmet değil, emlakçılık yaptı.” demişti. Çavdar, Velihimmetli'de yaptığı konuşmada, Başkan Odabaşı'nın göreve gelmesi halinde, yapılan haksızlıklar nedeniyle eski yönetimden hesap soracaklarını ifade etmişti.

Çavdar, Velihimmetli'de yaptığı ev toplantısında “Yapılan haksızlıklardan hesap soracağım. Ben 5 yıldır zaten soruyorum. Yine soracağız. Yani onların burnundan fitil fitil getireceğiz. Öyle yok. Öyle vatandaşlardan 250 trilyon toplayıpta çarçur etmeyi. Elbetteki soracak başkan bunların hesabı” demişti.

29 Mart yerel seçimlerinden 4,5 geçti. Eski belediye meclis üyesi Ahmet Çavdar'ın söz verdiği gibi, eski yönetimden hala hesap sorulmadı. Şimdi Sayın Ahmet Çavdar'a soruyoruz;

-Yapılan bir haksızlık, yolsuzluk varsa hala bu hesap neden sorulmadı?

-Söz verdiğiniz gibi haksızlıkları yapanların (varsa ki eğer) burnundan fitil fitil ne zaman getireceksiniz?

-Ortada yapılan açık bir haksızlık varsa bunları düzeltmek için bugüne kadar ne yaptınız?

-Sayın başkanın göreve gelirse hesap soracağına Toplum içerisinde söz verdiniz. Bu hesap ne zaman sorulacak?

-Eğer seçimden önce söylediklerinizi ispatlayamazsanız, bunun için suçladığınız insanlardan kamuoyu önünde özür dileyecek misiniz?

-İddia ettiğiniz haksızlıklar şu ana kadar resmi mercilere intikal etmedi ise, Abdulnasır Haşlak ve eski yönetim hakkında siz, yada bir başkası  savcılığa  suç duyurusunda bulundu mu?

-Yapılan yanlışlıklardan hesap soracağı sözünü verdiğiniz Sayın Yakup Odabaşı şimdiye dek herhangi resmi belgeli bir yolsuzluk belgesini kamuoyu önüne sunmadı. Bu konu hakkında kamuoyuna söylemek istediğiniz bir şeyler varmı?

-Gölbaşı Belediyesinin Gölbaşılının hakkı olan İncek'teki arsa paylarını  Büyükşehir Belediyesine verilmesi ile söyleyeceğiniz sözler var mı?

 

 

 

İŞTE O SÖZLER

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
sedat
19 Ağustos 2009 Çarşamba 10:51
esnaf Necati ye
Arkadaş boynoz kulağı geçermiş derler büyükler. Bunlarda tabiki büyüklerine çekecekler. Bunların daha önceki belediye başkanı Gölbaşının en büyük projesi hemde tek yaptığı proje de tuvalet değilmi. Bunlarda ondan aşağımı kalsınlar. Büyüklerinin yolundan gidiyorlar. Başka ne yapmalsını istiyordun.
85.99.168.103
esnaf necati usta
18 Ağustos 2009 Salı 17:11
bırakın bunlarıda eses müjdeli haberi okuyun
evet arkadaşlar müjdemi isterim aldığım güvenilir kaynaklara göre belediye karşıyaka ve seğmenler pazar yerine çook büyük bir hizmet yapıyormuş nedir sizce diye düşünmeye başladınız değilmi vallahi her insanın rahatladığı modern bir yer her insan sıkıştığı zaman muhakkak oraya uğrar,TUVALET TUVALET WC YANİ çok sevindim yaaa nezamandır dört gözle bekliyorduk böyle büyük bişr hizmeti vallahi yapandanda yaptırandanda ALLAH razı olsun
88.226.142.197
fatma
18 Ağustos 2009 Salı 16:20
nerde görecek göz
Meclis üyesi olduğu dönemde Kurtoğlu buna senin hiç doğru birtarafın yok derdi sürekli. Haklıymış. Hiç bir zaman bu şahıs ne doğro konuştu nede hakkı teslim etti. 5 yıl çamur siyaseti yaptı. Dışardada çölaşan danışman vardı o zaman . Körleri oynadılar. Yapılanları hiçbirzaman görmediler. Şimdilerde oralara gidiyorlardır herhalde. Acaba söylediklerinden ve yaptıklarından utanıyorlarmı merak ediyorum.
88.254.107.197
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim