• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 17 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 26 °C

SUSTURAMAZLAR

22.02.2010 10:27
SUSTURAMAZLAR
Gölbaşı Belediyesi Zabıta Ekipleri, “işçi kıyımı” haberleri nedeniyle Gölbaşı'nda haftalık olarak yayınlanan Gölbaşı Taraf'a baskı yapıyor.

SUSTURAMAZLAR

Gölbaşı Belediyesi Zabıta Ekipleri, “işçi kıyımı” haberleri nedeniyle Gölbaşı'nda haftalık olarak yayınlanan Gölbaşı Taraf'a baskı yapıyor.
Gölbaşı Taraf gazetesinin daha önce ruhsat müracaatı olmasına rağmen, “İşçi kıyımı” haberleri nedeniyle Gölbaşı Belediyesi Zabıta Ekipleri aynı tutanağı bir hafta içinde ikinci kez tutanak tuttu.
Zabıta ekiplerine ruhsatlandırma işlemlerinin başlanıldığını hatırlatılması üzerine ise zabıtalar kendilerine verilen talimatları uygulamak zorunda olduklarını ifade ederek, aynı tutanağı ikinci kez tuttular.
AMBARGO UYGULANIYOR
Gölbaşı Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından, aynı tutanağın bir hafta içinde ikinci kez tutulduğunu söyleyen Gölbaşı Taraf Gazetesi Sahibi İmtiyaz Özcan Aydoğdu, “Gölbaşı Belediyesi seçimleri kazandığı ilk günden beri, Gölbaşı Taraf Gazetesini susturmak adına her türlü baskıyı uygulamıştır. Gölbaşı Taraf Gazetesi, Gölbaşı Belediyesinin olumlu haberlerinin yanı sıra olumsuz haberlerine de yer verdiği için, Basın Bürosu tarafından bile haber bültenleri gazetemize gönderilmemektedir. Bu ambargoyu bir çok defa dile getirmemize rağmen hiçbir sonuç alamadık.” dedi.
“İŞÇİ KIYIMINDAN” SONRA BASKILAR ARTTI
Gölbaşı Taraf Gazetesi sahibi Özcan Aydoğdu ise yapılan işlemlerinin gözlerini korkutmak olduğunu için yapıldığına dikkat çekerek “Gölbaşı Belediyesi hakkında olumsuz haberler yaptığımız için zabıtalar sürekli bizi rahatsız ediyor. Gölbaşı Taraf Gazetesi ruhsat işlemlerine başlamasına ve evraklarını hazırlamasına rağmen, zabıtalar büroyu kapatabileceklerini söylemişlerdir. Zabıta ekiplerinin “İşçi Kıyımı” haberlerinden sonra bu kadar baskı uygulaması ise hiç tesadüf değildir. Gölbaşı Taraf bugüne kadar Gölbaşı Belediyesi'nin haksızlıklarını ve yanlışlıklarını kamuoyuna yansıttığı için bu tür baskılar uygulanmaktadır. Ancak biz Gölbaşı Belediyesinin baskılarına ve ambargolarına rağmen doğruları yazmaya devam edeceğiz” dedi.
KAÇAK EVE AYNI İŞLEMİ UYGULAMIYORLAR
MHP'li bir belediye meclis üyesinin hazine arazisi üzerinde kaçak evi olmasına rağmen Gölbaşı Belediyesinin bu konu da yavaş davrandığını dile getiren Aydoğdu “MHP'li bir Gölbaşı Belediye Meclis Üyesinin de hazine arazisi üzerinde kaçak evi var. Bu haberlerimize de konu olmuştur. Tutanaklar tutulduğu halde, yıkım işlemine başlamadılar. Kendi partilerinin belediye meclis üyelerine tolerans gösterip işlemleri geciktiriyorlar. Ancak her nedense Gölbaşı Belediyesi Gölbaşı Taraf Gazetesi için hızlandırdığı işlemleri, neden kendi partisinin Belediye Meclis Üyesine de uygulamıyor.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
suat
22 Şubat 2010 Pazartesi 11:15
yazıklar olsun
yapacak bişeyleri kalmadı zavallıklarını gösteriyolar artık. sanki bişeyler yapmışlar bişeyler üretmişlerde basın göz ardı etti. nayaptınız şimdiye kadar nerseyse 1 yılınız doldı. çaktığınız çiviyi söyleyin. geldiniz geleli belediyeyi ağlama duvarına çevirmekten, garip gurabayı işten atmaktan başaka onu söyleyin.herşey bitti sıra basına baskıya geldi. yazık hemde çok yazık. acınacak haldesiniz.
85.99.133.154
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim