• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • Ankara : 21 °C
  • İstanbul : 20 °C
  • İzmir : 25 °C

Temmuz ayı böyle geçti

05.08.2010 14:10
Temmuz ayı böyle geçti
Temmuz ayı böyle geçti

01 TEMMUZ

Gölbaşılılar Birliğinden sünnet şöleni

Gölbaşılılar Birliği Derneği de durumu olmayan fakir ailelerin yardıma koştu. Bu hafta sonu düzenlenecek olan Sünnet Şöleni ile yaklaşık 75 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

 

 

02 TEMMUZ

Gölbaşında orman yangını

Gölbaşı Çevre yolu girişinde bulunan Polis Hava Şehitleri Ormanında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sabah saat 09.15 sıralarında başlayan yangını çevreyolundan geçen bir sürücü fark etti. Sürücünün durumu itfaiyeye bildirmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri ile birlikte, ilçe emniyet polisi de olay yerine geldi. Bitki köklerinin henüz yeşil olması da yangının fazla etkili olmasını engelledi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın söndürüldü.

 

03 TEMMUZ

ATO'dan eğitime destek

ATO Meclisinde kabul edilen öneri ile, Gölbaşı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin ek binasında yapılacak olan çok amaçlı salonun dizaynı Ankara Ticaret Odası tarafından yapılacak. Yaklaşık 40-45 bin TL'ye mal olacak, çok amaçlı salonun dizaynı ATO tarafından yapılacak. Öneriyi ATO Yönetim kurulu üyesi Erdoğan Yıldırım getirdi.

 

04 TEMMUZ

Mogan'a 6 kişilik koruma timi

Özel Çevre Kurumu (Ö.Ç.K) oluşturacağı bir ekiple, Mogan Gölü'nü koruyacak. Daha önce ÖÇK Başkanı Ahmet Özyanık tarafından kurulacağı söylenen 6 kişili koruma ekibi Mogan Gölü'nde çalışmalarına başlayacak. 6 kişilik koruma ekibi, gölde yaşanan olumsuzlukları anında Özel Çevre Kurumuna ve ilgili kurumlara bildirecek.

 

05 TEMMUZ

Ak Parti zirvesi bu nikahta buluştu

Gölbaşı eski Belediye Başkanı Abdulnasır Haşlak'ın kızı Ümran Haşlak, Murat Andaç ile dünya evine girdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahta, gelin ve damadın nikah şahitliğini, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Bayburt Milletvekili Ülkü Güney, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ve Prof.Dr. Mehmet Okyan yaptı.

 

06 TEMMUZ

TEİŞ'ta işçiler darp edildi iddiası

Gölbaşı Taraf'ın gündeme getirdiği “TEİAŞ'ta sözleşmeli işçilere baskı” devam ediyor. Davut Taşkın isimli sözleşmeli personelin, kadrolu personeller tarafından baskı gördüğü ve haksız yere işten çıkarıldığı haberinin ardından, TEİAŞ Gölbaşı Sosyal Tesisleri'nde dayak olayı yaşandı. Yalçın S. isimli kadrolu barmen, Serkan Öztürk ve Sıtkı Dumanoğlu isimli sözleşmeli personeli darp etti. Gölbaşı Taraf'ta çıkan haberlerden dolayı sorumlu tuttuğu, Mesut Sıtkı Dumanoğlu ve Serkan Öztürk'e hakaretler yağdıran Yalçın S. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

 

08 TEMMUZ

Fıskiye Beach

Gölbaşı'nın çeşitli yerlerinde Belediye tarafından yapılan fıskiye havuzlarındaki kirli sulara serinlemek için giren çocuklar hastalıklara meydan okuyor. Fıskiye havuzlarının sağlığı tehdit eden durumuna ve elektrik akımına aldırış etmeyen çocuklar serinlemek için çareyi fıskiye havuzlarına girmekte buluyor.

 

09 TEMMUZ

Çiftçiye dolu darbesi

Haymana yolu üzerinde ve civarında bulunan köylerde, hasada hazırlanan çiftçiler, ani yağan dolu ile birlikte şok oldu. Yavrucak, Velihimmetli, Hacımuratlı, Karacaören, Gölbek, Çeltek Subaşı ve Topaklı'da hayatı felç eden dolu yağışı sonrası köylüler, ekili alanlara koşup tarlalarında ki zararı görmeye çalıştı. Ekili alanlarının büyük zarar gördüğünü iddia edilen köylerde biçerdöverlerin tarlalara girmesi zorlaştı.

 

10 TEMMUZ

Milli Eğitimde yönetici atamaları yapıldı

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından isteğe bağlı müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı atamaları yapıldı.İsteğe bağlı olarak yapılan atamalarda, Gölbaşı'nda yirmi üç yöneticinin ataması yapıldı.

 

11 TEMMUZ

BBP'den bayanlara diksiyon kursu

BBP,Gölbaşı'nda düzenlediği diksiyon kursunu tamamlayanlara törenle sertifikaları verildi. Diksiyon kursuna 25 bayanın katıldığını ifade eden Şahin “Nüve Eğitim ve Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Kişisel Gelişim uzmanı Zeynep Mızrak tarafından verilen diksiyon kursuna 25 bayan katıldı” dedi.

 

12 TEMMUZ

Cebeoğlu ailesinin mutlu günü

MHP eski Belediye Meclis Üyesi ve ilçe başkanı İshak Cebeoğlu'nun oğlu Cihagir ile Esma Sanır ile dünya evine girdi. Emmioğlu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğünle hayatlarını birleştiren Cihangir ve Esma'nın düğün töreni iş,bürokrat ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

 

13 TEMMUZ

Kaymak ailesinin düğünü iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi

Gölbaşı'nın saygın işadamlarından Hüseyin Kaymak'ın oğlu İsmail Kaymak, Sümeyye ile dünya evine girdi. Eski meclis üyesi ve işadamı Hasan Kaymak'ın da yeğeni olan İsmail Kaymak'ın Milli Piyango Sosyal Tesislerinde gerçekleşen düğünü siyaset, iş ve bürokrat dünyasını bir araya getirdi.

 

 

14 TEMMUZ

Bebek dostu Gölbaşı

Gölbaşı "Bebek Dostu ilçe" oldu, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, İlçe Kaymakamı Raşit Zengin'e, Sağlık Gurup Başkanı Dr. Önder Özen'e ve Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Arslan Kağan Arslan'a plaket vererek teşekkür etti.   Kaymakam Raşit Zengin tüm Sağlık Personeline teşekkür etti.

 

15 TEMMUZ

Örencik'te Mezarlık telef oldu

Havaların sıcaklığı Mevsim normallerinin üzerinde olunca otlak alanlarda sık sık yangınlar çıkmakta olup, otların yanı sıra ekin tarlaları ve ağaçlar yanıyor.
Örencik Mahallesi'nde meydana gelen yangında mezarlıktaki otlar tutuştu ve içindeki bulunan yüzlerce ağaçta telef oldu.

 

16 TEMMUZ

Eski koca dehşet saçtı

Gölbaşı Karşıyaka Mahallesi'nde boşandığı eski eşi ve baldızına kurşun yağdıran Kamber D., son kurşunu da kafasına sıkarak intihar etti. Ordudan atılan Doğan'ın bir yıl önce karısından boşandığı ve psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

 

17 TEMMUZ

Odabaşı'nın kuzeni trafik kazasında hayatını kaybetti

İncek'te ikamet ettikleri Tulumtaş Mahallesi'ne 06 EU 3637 Plakalı otomobille misafirlikten dönmekte olan sürücü İsmail Yanık (22) direksiyon hakimiyetini kaybedince araç önce orta rejufa çarptı, sonra takla attı. Araçtan fırlayan İsmail Yanık ve yanında bulunan Ersan Kara (25) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Askerden yeni gelen İsmail Yanık, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın da dayısının oğlu olduğu gibi, Tulumtaş'ta yaşayanlar hep birbirinin akrabası olurken Ersan Kara'da yine uzaktan akrabası oluyordu.

 

19 TEMMUZ

Turgay Karabulak'ın tayini çıktı

2.Sınıf Emniyet Müdürlüğü'nden 2. sınıf Emniyet Müdürü olan kadrosu gereği Ankara İl Emniyeti'ne atanarak Müdür Yardımcısı görevi yapacak olan M. Turgay Karabulak'ın tayini çıktı. Görev yaptığı süre içerisinde özellikle tombalacıların ve hırsızlık çetelerinin korkulu rüyası haline gelen Turgay Karabulak'ın tayini bir çok Gölbaşı'lıyı da üzdü.

 

20 TEMMUZ

Cihangir Kaya yeni emniyet müdürü oldu

Eski Keçiören İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cihangir Kaya , yeni yeri olan Gölbaşı'nda görevine başladı.  Turgay Karabulak'ın 2. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmesi ve Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanması ile birlikte, Karabulak'ın yerine Cihangir Kaya getirildi.

 

21 TEMMUZ

Belediyespor'a ithal menejer

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Menejerliğine getirilen Erol Demirhan isimli şahsın, Gölbaşı Belediyesi İmar İşleri Müdürü İsmail Bilici'nin yakını olduğunu iddia etti.

 

 

 

22 TEMMUZ

Murat Balçık siyasete atılacak

Gölbaşı Eski Zabıta Müdürlüğü'den APK Müdürlüğü'ne atanan Murat Balçık seçimlerde Belediye Başkan aday adayı olacağını belirtti. Murat Balçık, hangi partiden aday olacağınız sorusuna ise partim belli değil ancak gerekirse bağımsız aday olacağım. Şimdi görevdeyim, siyaset yapmak istemiyorum ancak seçim döneminde kesin aday olacağım."dedi.

 

 

23 TEMMUZ

Suçlularla Mücadeleye devam edeceğiz

Gölbaşı İlçe  Emniyet Müdürlüğüne atanan Cihangir Kaya, 'Ankara'nın incisi Gölbaşı gibi bir  ilçeye atanmanın büyük bir onuru ve gururu var. Ancak beraberinde büyük sorumluluğu da var. Bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım'' dedi.

 

24 TEMMUZ

Minik Hayrullah'ın kirvesi AK Parti Ankara İl Başkanı oldu

AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Başer'in oğlu Hayrullah Başer Gölbaşı CABA Tatil Köyü Havuz başında yapılan sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı.
Dedesi Av. Hayrullah Başer'in adını taşıyan minik Hayrullah Başer'in sünnet düğününde, dostları Başer ailesini yalnız bırakmadı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı sünnet töreninde minik Hayrullah'ın kirveliğini de Ak parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan yaptı.

 

25 TEMMUZ

Ömercan; “Gölde balık yok”

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği Başkanı İsa Ömercan, bu yıl gölde balık olmadığı için olta balıkçılığının da olmadığını ifade ederek “ 10 yıl öncesine kadar gölde 6 avlanılabilir balık türüne rastlamak mümkündü. Ancak geldiğimiz noktada gölde sazan ve yok denecek kadar az sayıda olan turna balığına rastlayabiliyoruz” dedi.

 

26 TEMMUZ

Mahmatlı'da elektrik işkencesi

Gölbaşına bağlı Mahmatlı Mahallesi sakinleri sık sık yaşanan elektrik kesintisinden dolayı şikayetçi oldular. Durumu Gölbaşı işletme ve l86 aracılığıyla Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.ne bildirmelerine rağmen yaklaşık üç aydır sorunlara çözüm bulunamadı.

 

 

27 TEMMUZ

CHP referandum için sahaya indi

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gölbaşı esnafını ziyaret ederek, 12 Eylül'de yapılacak olan Referanduma “Hayır” demeleri için ikna gezileri başlattı. Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Teşkilatı da, Gölbaşı'nda parti teşkilatı olarak referandum için çalışmaları başlatan ilk siyasi parti oldu.

 

28 TEMMUZ

Sarıtaş'tan emniyet müdürüne ziyaret

DP Gölbaşı İlçe Başkanı Mümtaz Sarıtaş ve yönetimi yaklaşık bir hafta önce Keçiören Emniyet Müdür Yardımcılığından Gölbaşı ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Cihangir Kaya'yı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

 

29 TEMMUZ

Şimşek; Ufukta kongre yok”

AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, AK Parti İlçe Teşkilatının görevden alınacağı ve yerine başka bir ismin atanacağı konusunda çıkan dedikodulara sert bir dille cevap verdi. 'Ufakta kongre olduğunu düşünenler yanılmasın. Ufukta kongre yok” diyen Şimşek, birilerinin 'Çamur at izi kalsın' felsefesiyle hareket ettiğini vurguladı.

 

30 TEMMUZ

Mogan'ın su seviyesi alçaldı

Son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştığı belirtilen Mogan Gölü'nün su seviyesi, Eymir gölüne sürekli su tahliyesi yapılması nedeniyle, 20-25 santimetre kadar alçaldı. Göl-Der Başkanı İsa Ömercan ise, yetkililerin konuya duyarsız kalmasına tepki gösterdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim