• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 19 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

Tepsi tepsi baklava börek İster eve, ister iş yerine

22.07.2011 14:18
Tepsi tepsi baklava börek İster eve, ister iş yerine
Gelişen ve büyüyen Gölbaşı'nda her geçtiğimiz gün yeni bir marka açılmaya devam ediyor. Bugün ise Cumhuriyet caddesinde Erciyes Baklava & Börek'in açılışı gerçekleşti.


Gelişen ve büyüyen Gölbaşı'nda her geçtiğimiz gün yeni bir marka açılmaya devam ediyor. Bugün ise Cumhuriyet caddesinde Erciyes Baklava & Börek'in açılışı gerçekleşti.

Kalabalık bir davetli grubunu ağırlayan Erciyes Baklava & Börek'in açılışına; Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Bolat, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ercan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Selçuk Dağdelener, Ak Parti il Genel Meclis Üyesi Mehmet Deveci, Ak Pati Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay, CHP Meclis Üyesi Yusuf Aksakal ve Nazım Kaşkatepe katıldı.

Büyük annelerimizden öğrendiğimiz ve hala vazgeçemediğimiz eşsiz bir lezzet hikâyesidir börek.
Misafir ağırlanacağının haberidir evi buram buram saran kokusu. Tatil günlerinde de, özel günlerde de soframızın en hünerli, en emekli köşesidir. Derken bir dönem gerçekten de neredeyse emekli edilir ve çok zordur su böreğinin o muhteşem ellerden çıkan lezzetini yine bulup geleneğimizi tekrarlamak. Çocukluğumuzun, gençliğimizin hatta annelerimizin, büyük annelerimizin çocukluğunun kokusudur kaybolmaya yüz tutan bu lezzet ve birileri bu kültürü devam ettirmelidir. Gün gelir yine sahip çıkılır ve işte bugün geldiğinde Ankara'da en az 100.000 evde su böreği yenir.

Erciyes Baklava ve börek, annesinin böreğini özleyenlere, lezzetle misafir ağırlayan herkese bu gün Ankara'da birçok şubesiyle eşsiz hizmet sunar.
Gerçekleştirdiği kampanyalarla daha çok noktada daha çok kişiye ulaşmayı hedefleyen, gün geçtikçe büyümeye devam eden Erciyes Baklava & Börek kaliteyi uygun fiyatla birleştirerek hepimizin çocukluğu ve kültürü olan bu lezzeti herkese sunmak için üretim kapasitesini artırdı.

Erciyes Baklava & Börek'in Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklara ikram edilen yiyecekler yenildi ve program sona erdi.


RESİMLER HAZIRLANIYOR...

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim