• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 14 °C
  • İzmir : 21 °C

"USTALIK DÖNEMİNİ YAŞAYACAĞIZ"

31.10.2013 22:36
"USTALIK DÖNEMİNİ YAŞAYACAĞIZ"
Gölbaşı Ak Parti eski belediye başkanı A. Nasır Haşlak, 2014 yerel seçimlerinde tekrar a.adaylık başvurusunda bulunarak iddalı konuştu.

2014 yerel seçimlerine aklaşık 5 ay kala, Ak Parti Teşkilatı dur durak bilmeden a.adaylık başvurusunda bulunanların yanı sıra, seçim çalışmaları ile de dolup taşmakta. Gölbaşı Belediye Başkanlığı A.Adaylık yarışına tekrar giren,  2004-2009 yıllarında arasında Gölbaşı Belediyesi'ni alan A.Nasır Haşlak 2014 yılında apılaak olanyerel seçimlerinde yeniden a.adaylık başvurunda bulundu. 

A.Nasır Haşlak'ın a.adaylığını açıkladığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Osman Karaaslan şu ifadelere yer verdi; 

Yerel seçimlere kısa bir süre kala partilerde tatlı bir heyecan başladı. Belediye Başkan a.adaylarımız, meclis üyesi a.adaylarımız müracatlarını birer birer yapıyorlar. Ben şunu gözlemledim, Gölbaşı’nda Ak Partimize olan ilgi insanların teveccühü gün geçtikçe artıyor.

KIYMETLİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ

 Bugün toplanmamıza vesile olan, kıymetli belediye başkanımız. A.Nasır Haşlak beyfendinin 2014 yerel seçimlerinde Gölbaşı Belediye Başkanı a.Adayı müracatı için toplantık. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; Ak Partimiz 2004 – 2009 yılları arasında kendisinin Gölbaşı’na vermiş olduğu hizmetlerle, ve Gölbaşı’na sağlamış olduğu muhteşem projelerini, Gölbaşı’nda ve Ankara’da ismini duyurduğu için teşekkür etmek istiyorum.  Çünkü Gölbaşı 2004-2009 yılları arasında Ak Partili Belediyemiz döneminde bu zaman kadar bu zamana kadar almış olduğu hizmetlerden kat be kat hizmet gördü. Bu hizmetlerde de kendisinin emeği çoktur. O yüzden de partimizin belediye başkanlığını layıkıyla yerine getirdiğinden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum. Cenab-ı Allah inşallah çıktığı bu kutlu yolda yar ve yardımcısı olsun. 

Osman Karaaslan'ın konuşmasından sonra, a.adaylık başvurusunda bulunan Haşlak,  "“Bizler neticede faniyiz, baki olan kubbede hoş bir sedaymış” der şair diye sözlerine başlayan A.Nasır Haşlak konuşmasına şöyle devam etti, “Kendimi bildim bileli tüm seçimlerde aktif oldum.  Gölbaşı sürekli göç alan ve büyük kent olma yolunda hızla ilerlemektedir. Marka kent olma yolunda projeler var" diyerek konuşmasına başladı. 

KİMİM VEBALİ VARSA

2009’da ki seçimlerde kimin vebali varsa, kim partiye ihanet ettiyse , Cenab-ı Hak onu ondan sorsun. Burada Gölbaşı’nın 5 senesine mal oldu. Biz insanız, elbette ki eksiğimiz hatamız vardır. Hatasız kul olmaz derler. Ama ben 5 senedir buradayım, halkın içindeyim sokakta bir kişi karşımıza çıkıpda bize yanlış yaptın diyen çıkmamıştır. Çünkü kimseye bile bile kimseye haksızlık ve yanlışlık yapmadık. Belediye herkesin hakkıdır. Herkese eşit ve adaletli muamele yapmak mecburiyetindeyiz.  Bu bir vazifedir. Eğer orayı yönetmeye talipseniz herkese de  eşit hizmet etmek mecburiyeti vardır. Bizim partimizin de ismi zaten Adalet ve Kalkındırma Partisidir ismi gibi

AYRIMCILIKTAN BIKTIK

Bizler ayrımcılıktan zaten bıktık. Türk-Kürt, Alevi-Sunni  ayrımcılığı, burada şuralı buralı ayrımcılığı yaparsak, bunun altında kalırız. Biz hepimiz kardeşiz. Kim ne üretiyorsa, ürettikleri ile hizmet ile, yaptığı çalışmaları ile değerlendirmeli. Haksızlık yapıyorsa, yanlış yapıyorsa, ayrımcılık yapıyorsa ona hepimiz karşı çıkalım. Onun için bu tür yanlış şeyler ne bizim partimize yakışıyor, ne de camiamıza yakışıyor. Kimse de bunun için de olmayacaktır inşallah.

5 sene içerisinde Gölbaşımıza elimizden geldiği kadar hizmet ettik. Bu dönem nasip olursa, yine aynı projeleri ve hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.

BİZ YAPTIK

A.Nasır Haşlak belediyeye gönderme yaparak,Gölbaşı’na 5 senede nasıl hizmet verdiklerinden bahsetti. “5 sene de 9 trilyon gerçekleşen bütçe 11 trilyon borçla devralmış ve bıraktığımızda yaklaşık, 125 trilyonluk yatırım ve 77 trilyonluk bütçe ile devrettik.250 trilyonun üzerinde kaynak bıraktık. Maalesef bu imkan ve kaynaklara bizim devir aldığımız belediye ile bıraktığımız belediye arasında dağlar kadar fark var. Bizden önce ki, bizim dönemimizi ve bizden sonrasını herkes çok iyi biliyor. Biz görevi devir aldığımızda Gölbaşı kasaba konumundaydı. Bekçi kulübesi gibi bir belediye binası, bir tane sosyal kültürel tesisi olmayan ana caddeleri hariç kaldırımı olman, temel belediyecilik hizmetlerinden yoksun bir belediye devir aldık.

74 parseli biz çözdük, 200 kişinin sorunu biz çözdük, bunlar 4 kişinin sorunu çözemediler böyle kaldı. Gölbaşı’nın nüfusu artıkça, büyük bir planlama şeklini taşımak lazım. Bu arkadaşlar 5 sene içinde bir tane imar alanı yapmadılar. Örencik’in imarını biz yaptık, en modern binalar orada yapılıyor. Toki ‘nin imarını biz yaptık. Yaylabağ imarını biz yaptık. Gölbaşı’nın gelişme alanlarını biz yaptık.

BELEDİYE NE YAPTI ?

Bunlara soralım şimdi. Gölbaşı’nda 5 senede hangi büyük imarı yaptınız da Gölbaşı genişliyor ? Var mı yok . Bizden gördüler kültür merkezlerini ağzına kadar doldurdular. Gölbaşı’nın başka sorunu, sıkıntısı yok mu ? Yeni projeleriniz yok mu ? Olmaz çünkü belediyecilik ekip işidir. Bilgi beceri ve ekip olmadan, vizonu ufku olmadan belediyecilik olmaz. Beypazarı’ndan idaresi getirirseniz ancak ufku o kadar olur. Lisenin salonundan başka toplantı yapılacak bir yer yoktu. Şimdi Mehmet Akif Kültür Merkezi, Yunus Emre Kültür Merkezi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi, şimdi ismini koydukları Muhsin Yazıcıoğlu Merkezi, Spor Kompleks Merkezi, 47 tane park eşil alanı dahil bir çok şeyle bunları biz yaptık.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Biz diyoruz ki, kazandığımız seçimi kaybettik. Kimin vebali varsa hakkımızı helal etmiyoruz. Seçim kaybetmiş belediye pozisyonu içine girdik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Kısmet olursa bu dönem dev projelerle, ses getirecek projelerle geleceğiz. Bilgi, deneyim, tecrübemiz var. Çıraklık dönemi bitti, ustalık dönemindeyiz. Dev projelerle Gölbaşı’nı marka kent haline getireceğiz. Herkes yaptığı hizmetler yargınlasın. 

_dsc1295_300x199.jpg

_dsc1304_300x199.jpg

_dsc1311_300x199.jpg

_dsc1315_300x199.jpg

_dsc1321_300x199.jpg

_dsc1324_300x199.jpg

_dsc1332_300x199.jpg

_dsc1335_149x225.jpg

_dsc1359_149x225.jpg

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Ankara’ya Deniz Geliyor, Kürekler Gölbaşı’nda Çekiliyor
  • Gölbaşılı Çocuklar Sinemada Buluştu
  • Miniklerin Kur'an başarısı
  • İbrahim Ateş'ten Ayasofya açıklaması
  • Kaset Kumpasının Ayrıntıları! Çilingirle Girip Kamera Yerleştirmişler
  • 15 Temmuz'da Kışlaları Dolaşan Beyaz Elbiseli Kişi Aranıyor
  • İnanılmaz Bir Yükseliş Öyküsü! Temizlik İşçiliğinden Genelkurmay İmamlığına
  • Akıncı Üssü'nde Yakalanan Ünlü Kolejin Sahibi: Sosyal Etkinlik İçin Gittim
  • Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü
  • FETÖ'nün "yapılacaklar" listesi
  • Er Kurtuluş Kaya'yı darbeci binbaşı Ahmet Taştan gözünden vurmuş
  • FETÖ elebaşının yerine İsmail Büyükçelebi'nin geçmesi bekleniyor
  • Cumhurbaşkanlığı'nda başyaverlik kaldırılıyor
  • Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi
  • Darbeci Kara Havacı Yarbay Davut Uçum'un ifadesi
  • Kemal Kılıçdaroğlu'dan Özel Harekatları ziyaret
  • Jandarma ve Emniyet kriminalde gözaltılar!
  • İstanbul üzerinde uçan darbeci F-16 pilotları tutuklandı
  • İstanbul Başsavcılığına İstanbul Başsavcı Vekili İrfan Fidan atandı
  • Berat Albayrak: Bu yapının sızmadığı kurum yok
1/20
    Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim