• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 22 °C
  • İstanbul : 24 °C
  • İzmir : 29 °C

VEKİL MÜDÜRE NELER OLUYOR?

15.08.2012 13:48
VEKİL MÜDÜRE NELER OLUYOR?
Gölbaşı Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevini vekâleten sürdüren Özden Cengiz Şimşek geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan haberlerle kamuoyunu meşgul etmesinin ardından şimdide duygu sömürüsü yaparak kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor.

Gölbaşı Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevini vekâleten sürdüren Özden Cengiz Şimşek geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan haberlerle kamuoyunu meşgul etmesinin ardından şimdide duygu sömürüsü yaparak kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor.

Öncelikle Özden Cengiz Şimşek ile ilgili yaptığımız haberde ne şahsını hedef alarak kişilik haklarını ihlal ettik nede ailesini karalayıcı ya da küçük düşürücü bir şey yaptık.

Gazetemizde çıkan haberde kendisi tarafından yaptırılan haberlerin amacını ve kimlere karşı tavır aldığını öğrenmek istemiştik. Ancak Özden Cengiz Şimşek sadece gündemde kalabilmek adına yaptırdığı(gönderdiği basın açıklamasında) haberlerle kendi kendisini yeterince kamuoyunun gözü önünde küçük düşürmüştür.

Sayın Şimşek; bu zamana kadar sizin ilgili gördüklerimizi görmezden geldik, duyduklarımızı duymazdan geldik. Hâlbuki biz her şeyi duyar ve görürüz ancak yeri geldiğinde böyle karşınıza çıkar hiç beklemediğiniz bir anda yüzünüze karşıda söyleriz. Ancak bildilerimizi kamuoyuyla paylaşmak herkesinde sizin neler yaptığınızı bilmesini sağlamak bizim görevimiz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan tüm projeleri gölbaşı halkına sanki siz yapmış gibi göstermeye çalışmadınız mı? Projeleri basına ve kamuoyuna sanki siz yapmış gibi göstererek buralardan prim sağlamadınız mı? Peki, Sayın Şimşek Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projelerini sizin kendinizinmiş gibi gösterdiğinizden haberi var mı?

Gönderdiğiniz basın açıklamasında “Öğretmen annem, öğretmen babam, öğretmen eşim, kardeşlerim, canım kızlarımın ve çok değerli dostlarımın üzülmesine sebep olabilecek en ufak bir haksız durumun karşısında dimdik durabilecek karakterde ve yapıdayım.”dediniz. Peki, Sayın Şimşek; daha önce yaptırdığınız haberlerde verdiğiniz bazı rumuz isimlerin de ailesinin annesinin babasının karısının ya da çocuklarının olabileceğini neden düşünmesiniz?

İğneyi kendinize batırdınız canınız yandı ama çuvaldızı başkalarına batırırken hiç düşünmediniz.

Gelelim işin en cafcaflı kısmına… Sayın Şimşek; bir önceki haberimizde üstü kapalı sormuştuk siz kime yada kimlere güveniyorsunuz? Yani arkanızdaki Ağa babaları kimler? Biz dediğimiz gibi her şeyi duyar biliriz. Sizin arkanızdaki ağa babalarınızı da biliyoruz isterseniz bunu kamuoyuylada paylaşırız ancak o isimler bundan pek hoşlanmıyacaklardır. Yani biz daha sizinle ilgili dosyaları gün yüzüne çıkarmadık ama çıkartabiliriz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
VAH VAH...
15 Ağustos 2012 Çarşamba 15:31
ÖZDENE YAZIK
ARTIK SONUNA GELDİĞİNİ ANLADIĞI İÇİN MAZLUM NUMARASI YAPIYO BÖYLE YAPARAK GÜNDEMDE KALIYOR. ASLINDA MİLLİ EĞİTİM İYİ ÖZDEN İÇİN ÜMİTLE HAMİT ABİSİNE DAHA YAKIN OLUR. SAYIN TARAF NE BİLİYOSANIZ YAZMAZSANIZ BU KADAR YETİMİN HAKKI BOYNUNUZA OLSUN.YETER ŞU ADAMDAN KURTARIN MİLLETİ
212.175.99.34
SUÇ SİZDE
15 Ağustos 2012 Çarşamba 15:25
BEN SÖYLEDİM
YAZDIM AMA SİZ YAYINLAMADINIZ GÖRMEZDEN GELDİNİZ HERKES ÖZDEN ŞİMŞEKİ YENİ TANIMAYA BAŞLADI.BU ADAM SPORUN DÜŞMANIDIR.GÖLBAŞININ DÜŞMANIDIR VE KAMBURUDUR.KİMLERLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLDUĞU AÇIKTIR.OSMAN KARAASLANI GÖREVE DAVET EDİYORUM.
212.175.99.34
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim