• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 24 °C
  • İzmir : 27 °C

Yaşar Yoldaş'a veda yemeği

11.06.2010 21:39
Yaşar Yoldaşa veda yemeği
Gölbaşı Emniyet Müdür Yardımcısı iken, Haymana İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Yaşar Yoldaş Kebabitan Et Lokantasında bir veda yemeği düzenlendi. Yaşar Yoldaş'a yaptığı hizmetlerin anısına bir plaket verildi.

Gölbaşı Emniyet Müdür Yardımcısı iken, Haymana İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Yaşar Yoldaş için çalışma arkadaşları tarafından Kebabitan Et Lokantasında bir veda yemeği düzenlendi. Yaşar Yoldaş'a yaptığı hizmetlerin anısına, Gölbaşı'nın hatırlaması için üzerinde Sevgi Çiçeği motifinin bulunduğu bir plaket verildi. bir plaket verildi.

Yaşar Yoldaş için düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Raşit Zengin, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Tuncer, Emniyet Müdürü Turgay Karabulak, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Necmi Bayrakçı, Andezit Üreticileri Derneği Başkanı Bayram Dursun, işadamı Erdoğan Yıldırım, tüm bürolardan sorumlu amir Hakan Duman, Trafik Büro Amiri Serdar Tosun, Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Faruk Koçgazi ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Başer katıldı.

 

Duygusal anaların yaşandığı veda yemeğinde Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin bir konuşma yaptı. Zengin yaptığı konuşmada, 2007 yılından veri ilçede görev yapan Yaşar Yoldaş ile birlikte uyum içerisinde çalışmanın mutluluk verici olduğunu belirterek, Yoldaş'ın özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı kendisini kutladığını, yeni görev yerinde de bu başarılarının devam edeceğine inandıklarını ifade etti.

 

İlçe Emniyet Müdürü M.Turgay Karabulak'ta, Yoldaş ile daha önce de Elazığ'da birlikte görev yaptıklarını ifade ederek “ Kader bizi Gölbaşı'nda da bir araya getirdi. Gölbaşında 8 aydır birlikte çalışıyoruz. Yaşar Yoldaş'ın benden önce de Gölbaşı'na büyük hizmetleri oldu. Gerek İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün tadilatında gerekse asayişin sağlanmasında bir çok hizmet ve emekleri oldu. Bu başarıları ve çalışmaları da Gölbaşı'na yansıttığımı düşünüyorum. Yaşar Yoldaş'a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Yaşar Yoldaş'ın Gölbaşı'na bir çok hizmeti olduğunu ifade eden Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Necmi Bayrakçı“Yaşar Yoldaş, tatlı dili ve güler yüzü ile Haymana'da da başarılı olacaktır.” dedi.

 

Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Tuncer ise Yaşar Yoldaş ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek “İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yükü ağır olmasına rağmen, hizmet hiçbir zaman aksamadı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

2007 yılında beri Gölbaşı'nda görev yaptığını ifade eden Yaşar Yıoldaş “ Görev yaptığım sütre içerisinde Gölbaşı için bir şeyler yapmaya çalıştık. Bunların iyi ve güzel olduğuna inanıyorum. Bu konuda kaymakamımız, başsavcımız, il emniyet müdür yardımcımız hep yanımızda oldu. Birlikte çok güzel anılarımız oldu. Gölbaşı'nı çok özleyeceğim. Hepinizi çok özleyeceğim.” dedi.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim