Yeni Şubesi Çok Yakında BATIKENT'TE

Erzurumlu olan Orhan, Mevlüt, Sadrettin, Erdoğan ve Doğan isimlerinin başharflerini alarak OMSED adını verilen isimli unlu mamüller ve pastacılık Erzurum Cag restoranı yeni yer açma hazırlıklarını sona yaklaştı.
2005 Yılında başladıkları yolculuğa, Gölbaşı’nda açtıkları yeni bir yüzle adından ve tadından söz ettiren OMSED Batıkente açacakları yeni işyerlerini muhteşem bir açılışla sergileyecek.
OMSED ekibi Yenimahalle batıkentte açacakları 6 katlı yeni yeri de bünyesine ekleyerek Ankara’da 1 numara olmayı hedefliyor.
İşyeri sahiplerinden Orhan Demirkaya, “Biz 5 kardeş olarak, gece gündüz çalışarak bu sektöre hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşamaktayız. Amacımız bu onurlu mesleğe layık olabilmektir. Yeniliklerle, ürün çeşitlerimizde değerli müşterilerimize hijyen ve kalite ortamında hizmetler sunabilmektir.”dedi.
Demirkaya; “batıkentte açacağımız yeni mekânımız 6 katlı olacak. 5 bin kişiyi ağırlayabilecek kapasitede yapılan yeni yerimizde mini marketimiz, restaurant ve cafemiz, 1000 kişi kapasiteli özel yemek alanımız mevcut olacaktır” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































