• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Ankara : 20 °C
  • İstanbul : 23 °C
  • İzmir : 27 °C

Yerel Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

17.06.2011 14:25
Yerel Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi
Türkiye 2011 Milletvekili Genel seçimlerini geride bıraktı. Genel seçimleri geride bırakan ve üstün başarı sergileyen Gölbaşı Ak Parti ilçe teşkilatı yerel basınla kahvaltıda bir araya gelerek seçimi ve sonuçları değerlendirdiler.

Türkiye 2011 Milletvekili Genel seçimlerini geride bıraktı. Genel seçimleri geride bırakan ve üstün başarı sergileyen Gölbaşı Ak Parti ilçe teşkilatı yerel basınla kahvaltıda bir araya gelerek seçimi ve sonuçları değerlendirdiler. Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Osman Karaarslan ve Mehmet Deveci, Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Fatih Duruay, Ak Parti İlçe yöneticileri ve yerel basının da katıldığı kahvaltıda yine seçim öncesi yaşananlar ve seçim sonrası yaşananlar tartışıldı. Biz Gölbaşı için güzellikler getiren bir partiyiz diyerek konuşmasına başlayan Şimşek “ Bizim yaptığımız güzel işleri tabi ki yerel basın ve muhalefet partiler eleştirecektir. Yalnız bu eleştirileri yaparken İftira boyutuna getirmeden eleştirsinler. Biz kesinlikle bu iftiralar boyutuna gelen eleştirileri gerek İlçe teşkilatı olarak gerekse şahsım adına kabul etmiyoruz. Gölbaşı güzel bir İlçemiz ve burada yaşayan bütün insanlarımıza aynı değerde yaklaşıyoruz. İlçemizin siyaset arenası çok farklı ve burada yerel basın çok büyük bir rol oynuyor. Bize göre yerel basın bir İlçe için önemli. Ama her işin bir ahlaki boyutu vardır. Bizler siyasi olarak ahlaki boyutlar dışına çıkmadık. Yerel basının da bu güne kadar yapılan eleştirilerinde ahlaki boyutları aşmadığına inanıyorum"dedi.

Hakkımı Helal Etmiyorum
En başta da söylediğim gibi herkes eleştiri yapacak ama iftira atmayacak. Bize iftira atanlara hakkımızı helal etmiyoruz. Hem teşkilat olarak hem de şahsım olarak hakkımızı helal etmiyoruz. 2009 yerel seçimlerde,2010 referandum seçimlerinde ve 2011 genel seçimlerinde Ak Parti İlçe teşkilatı olarak güzel bir süreç yaşadık. Bunu kabul etsinler ya da etmesinler bu Ak Parti İlçe teşkilatının başarısıdır. Bu çalışmalar sürecinde emeği geçen yerel basına da teşekkürlerimi sunarım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
ilhan erdoğan
20 Haziran 2011 Pazartesi 23:46
teşkilat(yasin bey yaınlayında herkes yorum yapabilsin )özgür basın
yerelde sen neyin eksik olduğunu biliosun onuda söyleyi ver her kimsen .ilçe teşkilatı ekip ruhuyla çalışmaktadır bunu göremeyenlere de yapacak bişey yok iser kabul et ister etme bu oy teşkilatın oyudur.madem öle mhp neden 3. bunu açıkla bana.yerel seçimin mağlubu adaydır istersen anket yaptıralım gölbaşında varmısın arkadaşım her kimsen başarıları kıskanma yapabiliosan gel ortak ol
78.169.203.165
BİR GARİP AK PARTİLİ
18 Haziran 2011 Cumartesi 10:25
TEŞKİLAT
EVET İLÇE BAŞKANI KİMDE HAKKIN VARSA HELAL ETME,TEŞKLAT DEMİŞKEN YANINDAKİLERMİ TEŞKİLATIN.DİĞER M.ÜYELERİ K.KOLLARI.G.KOLLARI,ONLAR TEŞKİLAT DIŞIMI,BU SENİN HERKESE AYNI MESAFE DEDİĞİN.SEN FATİH MEHMET İSA =DİĞERLERİ SEN İKMLERDEN HELALLİK İSTEDİN BAK BAŞBAKANIM İSTEDİ HAKKIMI HELAL EDİYORUM.SENİ SEN YAPANLARI UNUTUP HAK HUKUTAN BAHSEDİYORSAN BIRAK HAKKINI HELAL ETME TABİ VARSA,SEÇİM SÜRESİNCE BASINI GÖZETLEDİNMİ DESTEK OLDUNMU EVET İYİ BASINMIŞKİ GENEDE NEZAKETİ UNUTMAMIŞ BU BASINI ALKIŞLAMALI.2009 DA BAŞARI YOK BELEDİYEYİ KAYBETTİN YÖNETİMİNİ KAYBETTİN.2010 REFERANDUM PARTİ OYU DEYİL ANAYASAYI OYLADIK.2011 OYLARIDA SENİN DEYİL BAŞBAKANIN OYLARI,YOKSA BABACAN VE M.VEKİLİ İL BAŞKANINI YÜZ KİŞİ İLE KARŞILADIN SENİN 10.000 İN ÜZERİNDE ÜYEN YÜZ ELLİNİN ÜZERİNDE YÖNETİMİN VARDI.EVET SEN BÖYLE ÇALIŞTIN.BENCE MANEVİ GEZİLERİN DIŞINDA HİÇ KATKI YAPMADIN.ADAM AYIRT ETMEM DİYORSUN BUNA CEVAP YANINDAKİLER OLSA GEREK EVET SENİN ORTADA BİR BAŞARIN VAR AMA VATANDAŞ GÖREMİYOR.BASIN GÖREMİYOR.SADECE SEN GÖÖRÜYORSUN ÜÇ BOYUTLU GÖZLÜKLEMİ BAKIYORSUN GÖLBAŞI NA BU YAZILARIMIN DEVAMINI BU GARİP PARTİLİNDEN GÖLBAŞI BU SATIRLARDA OKUYACAK DEVAMINDADA DİYECEKMİSİN BU TEŞKLİATIMIZIN BAŞARISIDIR DİYE O ZAMAN YERELDE NE EKSİKTİ DERLER. DURMAK YOK SANA YA YAZMAYA DEVAM
81.214.248.97
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim