Kumpas soruşturmasında 65'i asker 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca İzmir'deki "askeri casusluk" soruşturmasında çeşitli usulsüzlükler yapılarak sahte delil üretildiği iddialarıyla ilgili FETÖ/PDY'ye yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, 65'i asker toplam 82 kişi hakkında gözaltı verildi.
İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato'nun yürüttüğü soruşturma kapsamında 22 ilde sabah erken saatlerinde operasyon yapıldığı bildirildi.
BALYOZ'UN RAPORTÖRÜNE DE GÖZALTI KARARI
Balyoz davasında yüzlerce askerin tutuklanmasına neden olan raporu hazırlayan bilirkişi Albay Ahmet Erdoğan da gözaltı kararı olanlar arasında bulunduğu öğrenildi.
Gözaltı listesinde olanların arasında; Eski Genelkurmay Yaşar Büyükanıt'ın yaveri Gürsel Yüce, General Atilla Taşdelen, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Harp Akademisi Başkanı Cengiz Ekin de var.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cemal Gürsel Caddesi’nde Çözüm Değil Ceza ÜretiliyorCemal Gürsel Caddesi’nin bugün geldiği nokta içler acısı. Yapılan her yeni uygulama sorunu çözmek bir yana, adeta başka bir noktaya taşıyor
Samet Keskin’den Annesi Gülsen Keskin İçin Lokma HayrıMerhume Gülsen Keskin’in ruhu için oğlu Samet Keskin tarafından Gölbaşı Meydanı’nda bulunan Bozkurt Heykeli önünde lokma ikramı gerçekleştirildi. Düzenlenen hayra çok sayıda siyasi temsilci, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
FAİZ ORANI YÜZDE 25’TEN YÜZDE 20’YE ÇEKİLDİ.Hazine kaynaklı esnaf kredilerinde faiz oranı yüzde 25’ten yüzde 20’ye çekildi.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































