Ali Kırca zorunlu izne çıkarıldı

Mehmet Emin Karamehmet’in TMSF tarafından yönetimine el konulmasının ardından Turgay Ciner’e satışı konusunda anlaşmaya vardığı Show TV’de şoke gelişme yaşandı.
Show TV’de 212 sayılı Basın Yasası’na tabi olan isimlerden 90 gün üstü izinleri bulunanlar zorunlu izne çıkartıldı.
İzne çıkartılan isimlerin başında Show Ana Haber’in anchormani Ali Kırca, Show TV Haber Dairesi Başkanı Tuba Atav, Haber Koordinatörü Ayhan Bölükbaşı, Haber Müdürü Ozan Pezek, Yurt Haberler Müdürü Nafiz Akyüz,Kamera Şefi Ediz Alıç Mesut Gengeç, Haydaran Çelik , Özgür Aktaş yer alıyor.
Haber bültenlerinin kimin tarafından hazırlanacağı, haberi kimin sunacağı merak konusu...
İzne ayrılan 20’yi aşkın ismi asıl meraklandıran ise bunun bir tenkisatın habercisi olup olmadığı...
ALİ KIRCA'NIN BAŞINI DEVRİM AŞKI YAKTI
20 yaşında bir deniz teğmeni olan Ali Kırca, 68 arkadaşı ile bildiri yayınlamıştı. Bildiride "Devrimci gençliğin yumruğu" olduklarını ifade ediyorlardı. Bunun üzerine ordudan kovulmuşlardı. 2013'e geldiğimizde Kırca, Gezi eylemcilerinin devrim yapacağına inanmış ve haber bültenleriyle destek vermişti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Samet Keskin’den Annesi Gülsen Keskin İçin Lokma HayrıMerhume Gülsen Keskin’in ruhu için oğlu Samet Keskin tarafından Gölbaşı Meydanı’nda bulunan Bozkurt Heykeli önünde lokma ikramı gerçekleştirildi. Düzenlenen hayra çok sayıda siyasi temsilci, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
FAİZ ORANI YÜZDE 25’TEN YÜZDE 20’YE ÇEKİLDİ.Hazine kaynaklı esnaf kredilerinde faiz oranı yüzde 25’ten yüzde 20’ye çekildi.
OLİMPİK HOKEY SAHASI GÖLBAŞI’ndaGölbaşı, sporun başkenti olma yolunda dev bir adım daha attı. Ankara’nın ilk ve tek olimpik hokey sahası, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Hokey Federasyonu Başkanı Mustafa Çakır tarafından yerinde incelendi.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































