Atatürk 83. Yılında Gölbaşı’nda anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. Yılında Gölbaşı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda anıldı.
Atatürk Anıtında Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tarafından anıta çelenk konuldu. Saatler 09.05’i gösterdiğinde siren seslerinin çalması ile 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ardından İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra anma etkinliği Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Adem Bilhan Uysal İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı anma etkinliği sonrasında program son buldu.
Atatürk’ün ölümünün 83. Yılı anma programına Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Emniyet Müdürü, İlçe Garnizon Komutanı, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri. Muhtarların yanı sıra öğretmen ve öğrenciler katıldı.
CHP’liler yine yoktu!
Anma programına AK Parti, MHP ve İYİ Parti ilçe başkanları ve temsilcileri yerlerini alırken, her zaman ki gibi CHP’lilerden kimsenin katılmayışı dikkatlerden kaçmadı.





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cemal Gürsel Caddesi’nde Çözüm Değil Ceza ÜretiliyorCemal Gürsel Caddesi’nin bugün geldiği nokta içler acısı. Yapılan her yeni uygulama sorunu çözmek bir yana, adeta başka bir noktaya taşıyor
Samet Keskin’den Annesi Gülsen Keskin İçin Lokma HayrıMerhume Gülsen Keskin’in ruhu için oğlu Samet Keskin tarafından Gölbaşı Meydanı’nda bulunan Bozkurt Heykeli önünde lokma ikramı gerçekleştirildi. Düzenlenen hayra çok sayıda siyasi temsilci, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
FAİZ ORANI YÜZDE 25’TEN YÜZDE 20’YE ÇEKİLDİ.Hazine kaynaklı esnaf kredilerinde faiz oranı yüzde 25’ten yüzde 20’ye çekildi.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































