BAŞKAN ODABAŞI, ÖĞLE YEMEĞİNİ PERSONELLE YEDİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, öğle yemeği için belediyenin yemekhanesine indi. Tepsisini alıp sıraya geçen Başkan Odabaşı, aşçıların yemeklerini hazırlamasını bekledi. Daha sonra yemeğini alıp masasına geçen Odabaşı, personelle birlikte yemeğini yedi. Başkan Odabaşı, yemek sırasında personelle bol bol sohbet etti.
Başkan Odabaşı’yla birlikte yemek yiyen belediye çalışanları da memnuniyetini dile getirdi.
“Belediye personelimizle yol arkadaşıyız”
Belediyenin her çalışanıyla birlikte büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Odabaşı “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren personellimizle bütünleşerek, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza başladık. Gölbaşımız için gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Onlar sayesinde Gölbaşımız güzelleştiriyor, gelişiyor. Belediye personelimizle yol arkadaşıyız ve onlar için ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız. Bugün de aynı sofrayı paylaştık. Allah izin verirse değerli personelimizle kader birliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Odabaşı, yemek sırasında fotoğraf çekilmek isteyen personeli de kırmadı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Samet Keskin’den Annesi Gülsen Keskin İçin Lokma HayrıMerhume Gülsen Keskin’in ruhu için oğlu Samet Keskin tarafından Gölbaşı Meydanı’nda bulunan Bozkurt Heykeli önünde lokma ikramı gerçekleştirildi. Düzenlenen hayra çok sayıda siyasi temsilci, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
FAİZ ORANI YÜZDE 25’TEN YÜZDE 20’YE ÇEKİLDİ.Hazine kaynaklı esnaf kredilerinde faiz oranı yüzde 25’ten yüzde 20’ye çekildi.
OLİMPİK HOKEY SAHASI GÖLBAŞI’ndaGölbaşı, sporun başkenti olma yolunda dev bir adım daha attı. Ankara’nın ilk ve tek olimpik hokey sahası, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Hokey Federasyonu Başkanı Mustafa Çakır tarafından yerinde incelendi.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































