GENÇLERİN SINAV ÜCRETİ GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NDEN

Ramazan Şimşek yönetiminde eğitime verdiği desteklerle örnek bir belediye haline gelen Gölbaşı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Gölbaşı Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (TYT-AYT-YDT) girecek öğrencilerin başvuru ücretini karşılama kararı aldı.
“Hem başkanınız hem ağabeyiniz olarak sizlerin her zaman yanındayım”
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sizlerin yanında olduk. Eğitime verdiğimiz kırtasiye, ücretsiz servis daha birçok destekle sizleri yalnız bırakmadık. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, sizlerin daha rahat bir eğitim alabilmesi için belediyemizin tüm imkânlarını seferber ettik. Gölbaşımızı öğrenci ve eğitim kenti haline getirdik” dedi.
Başkan Şimşek açıklamasına şu şekilde devam etti:
“Şimdi yine önemli dönemecin eşiğinde olan geleceğimizin teminatı siz gençler için harekete geçiyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Üniversiteye Giriş Sınavlarında Başvuru Ücretlerinizi biz karşılayacağız. Siz yeter ki okuyun. Vatanımıza milletimize hayırlı bir birey olmak için çalışın. Ben hem başkanınız hem de ağabeyiniz olarak sizlerin hep yanındayım. Rabbim zihin açıklığı versin. Sizlere yürekten başarılar diliyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Kalın sağlıcakla.”
Başvurular
Sınav ücreti desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin sınav giriş belgesi, ödeme dekontu ve geçerli bir iban numarasıyla beraber Merkez Belediye Binası, Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi ve İncek Ek Hizmet Binasına gelerek başvuru yapması gerekiyor. Başvurular 19-28 Şubat tarihleri arasında haftanın her günü belirlenen merkezlerde 08.00-17.00 saatleri arasında alınacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Samet Keskin’den Annesi Gülsen Keskin İçin Lokma HayrıMerhume Gülsen Keskin’in ruhu için oğlu Samet Keskin tarafından Gölbaşı Meydanı’nda bulunan Bozkurt Heykeli önünde lokma ikramı gerçekleştirildi. Düzenlenen hayra çok sayıda siyasi temsilci, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
FAİZ ORANI YÜZDE 25’TEN YÜZDE 20’YE ÇEKİLDİ.Hazine kaynaklı esnaf kredilerinde faiz oranı yüzde 25’ten yüzde 20’ye çekildi.
OLİMPİK HOKEY SAHASI GÖLBAŞI’ndaGölbaşı, sporun başkenti olma yolunda dev bir adım daha attı. Ankara’nın ilk ve tek olimpik hokey sahası, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Hokey Federasyonu Başkanı Mustafa Çakır tarafından yerinde incelendi.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































