Gölbaşı'ndan yangın bölgelerine akın akın yardım eli uzanıyor

Antalya, Muğla ve civar yerlerde günlerdir süren yangın sonrası yardımlar hızla ulaşılmaya devam ediyor.
Antalya, Muğla ve çevresinde günlerdir devam eden yangın sonrası mağdur olan halka Türkiye'nin dört bir yanından yardımlar devam ederke, Gölbaşı' da duyarsız kalmadı.
Gölbaşı Kaymakamlığı öncülüğünde STK temsicileri, yardım severler bir araya gelerek ihtiyaçlar yangın bölgelerine tırlarla ulaştırımaya başlandı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Samet Keskin’den Annesi Gülsen Keskin İçin Lokma HayrıMerhume Gülsen Keskin’in ruhu için oğlu Samet Keskin tarafından Gölbaşı Meydanı’nda bulunan Bozkurt Heykeli önünde lokma ikramı gerçekleştirildi. Düzenlenen hayra çok sayıda siyasi temsilci, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
FAİZ ORANI YÜZDE 25’TEN YÜZDE 20’YE ÇEKİLDİ.Hazine kaynaklı esnaf kredilerinde faiz oranı yüzde 25’ten yüzde 20’ye çekildi.
OLİMPİK HOKEY SAHASI GÖLBAŞI’ndaGölbaşı, sporun başkenti olma yolunda dev bir adım daha attı. Ankara’nın ilk ve tek olimpik hokey sahası, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Hokey Federasyonu Başkanı Mustafa Çakır tarafından yerinde incelendi.Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































