KANALLAR TEMİZLENİYOR

Gölbaşı Belediyesi, ilçenin çevre sağlığını korumak ve daha yaşanabilir bir ortam sunmak amacıyla temizlik ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Gölbaşı Belediyesi ekipleri, doğa harikası Mogan ve Eymir’i besleyen kanallarda temizlik ve ilaçlama işlemi gerçekleştirdi.
Çalışmalar kapsamında, kanallarda biriken atıklar ve çöpler temizlenirken, zararlı haşerelerin üremesini engellemek için ilaçlama işlemleri de titizlikle yürütüldü. Ekipler ilaçlama çalışmalarıyla özellikle yaz aylarında artan sinek ve haşere problemlerinin önüne geçiyor.
İlaçlama sırasında ekosisteme zarar vermeyen tamamen doğa dostu ilaçlar kullanılıyor.
“Kanallarımız düzenli olarak temizleniyor ve ilaçlanıyor”
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru bizim için önceliklidir. Bu kapsamda, ilçemizdeki tüm kanalları düzenli olarak temizliyor ve ilaçlıyoruz. Amacımız, Gölbaşı’nı daha temiz ve sağlıklı bir yer haline getirmek" dedi.
Temizlik ve ilaçlama çalışması devam edecek
Belediye ekiplerinin yoğun bir şekilde sürdürdüğü temizlik ve ilaçlama çalışmaları, önümüzdeki günlerde de planlı olarak devam edecek. Vatandaşlardan bu süreçte belediye ekiplerine destek olmaları ve çevre temizliğine özen göstermeleri isteniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
TÜRKİYE (Türkün Diyarı)Güzel Türkiye'min kuruluş amacı, sahibi ve en önemli öğesi; temel değeri: "Ey Türk, sen neredesin?"
SPOR KLUPLERİMİZ VE SPORCULAR SAHİPSİZ KALMAMALIDIR.2025 - 2026 Futbol sezonu katılım dilekçesinin verilmesi için son tarih 22 Ağustos
RECEP TAYYİP ERDOĞAN 15 TEMMUZ’da GÖLBAŞI’ndaAk Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan Gölbaşı'lı vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ı karşılamak üzere bir mesaj yayınladıTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































