Provatörler yine iş başında mı?

Gölbaşı Belediyesi'nde çalışan kadın işçilerin aslında ot toplatılmaya değil, başka yerde görev verildiği öğrenildi.
Gölbaşı Belediyesi’nde çalışan kadınların geçtiğimiz günlerde başka birimdeyken park bahçelere verilip, alt geçitte ot toplatılmaya gönderilmelerinin yakıları hala devam ederken, belediyede görevli biri ya da birilerinin kasti şekilde oraya gönderildiği öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, aslında belediye bünyesinde çalışan kadınların normal şartlar altında ot toplatılmaya değil de, cami ve benzeri kapalı yerlerin bakım ve temizliği için gönderildikleri ama biri veya birileri tarafından Belediye Başkanının dahi haberi olmadan alt geçide ot toplatılmaya gönderildiği bilgisine ulaşıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Gölbaşı’nda 167 Çiftçiye 30 Ton Nohut Tohumu DağıtıldıGölbaşı İlçe Tarım Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle çiftçilere nohut tohumu dağıtıldı. Proje kapsamında ilçede 37 bin dekarlık alanda 380 ton tohum desteği sağlanacak.
Cemal Gürsel Caddesi’nde Çözüm Değil Ceza ÜretiliyorCemal Gürsel Caddesi’nin bugün geldiği nokta içler acısı. Yapılan her yeni uygulama sorunu çözmek bir yana, adeta başka bir noktaya taşıyor
Samet Keskin’den Annesi Gülsen Keskin İçin Lokma HayrıMerhume Gülsen Keskin’in ruhu için oğlu Samet Keskin tarafından Gölbaşı Meydanı’nda bulunan Bozkurt Heykeli önünde lokma ikramı gerçekleştirildi. Düzenlenen hayra çok sayıda siyasi temsilci, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































