Şimşek; "Bilinçli şekilde bizim üzerimize yıkmaya çalışıyorlar"

Sosyal medya üzerinden ve ulusal basında yer alan “Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Başkanı Dr. Üstün Ezer Gölbaşı’nda billboardlardaki “izinli afişlerinin” MHP’nin yönetimdeki Gölbaşı Belediyesi tarafından kaldırılarak, yerine belediyenin kendi tanıtım ilanlarının asıldığı yönünde ki eleştirilerine yanıt Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten geldi.
Şimşek, bilbordların belediyeye ait olduğunu ve LÖSEV’in izinsiz afişleri astığını belirterek; “Bilbordlar Gölbaşı Belediyesi’ne aittir. LÖSEV bize nezaketen de olsa afiş asacaklarını söylemedi. Şimdiye kadar biz belediye olarak LÖSEV için her şeyi yaptık, yapıyoruz da. Bizim oradaki çocuklarımıza karşı hiçbir art niyetimiz olmadı olamazda. Kimin ne olduğunu herkes zaten biliyor. Ortada yapılan stratejik bir hata var. Kendileri orada bir hata yaptı ve bilinçli şekilde bizim üzerimize yıkmaya çalışıyorlar diyerek LÖSEV’in asılan afişler için izin almaları gerektiğini ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cemal Gürsel Caddesi’nde Çözüm Değil Ceza ÜretiliyorCemal Gürsel Caddesi’nin bugün geldiği nokta içler acısı. Yapılan her yeni uygulama sorunu çözmek bir yana, adeta başka bir noktaya taşıyor
Samet Keskin’den Annesi Gülsen Keskin İçin Lokma HayrıMerhume Gülsen Keskin’in ruhu için oğlu Samet Keskin tarafından Gölbaşı Meydanı’nda bulunan Bozkurt Heykeli önünde lokma ikramı gerçekleştirildi. Düzenlenen hayra çok sayıda siyasi temsilci, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
FAİZ ORANI YÜZDE 25’TEN YÜZDE 20’YE ÇEKİLDİ.Hazine kaynaklı esnaf kredilerinde faiz oranı yüzde 25’ten yüzde 20’ye çekildi.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































