Sokak köpekleri otomobili parçaladı

Ankara’da park halindeki otomobilin ön tampon bölümünü sokak köpekleri parçaladı.
Ankara Dikmen vadisinde yaşayan Murat T., evinin önünde park ettiği aracının yanına gittiğinde tampon kısmının parçalanmış olduğunu fark etti. Yaklaşık 250 bin TL’lik otomobilde 12 bin TL’lik hasarın nereden kaynaklandığını merak eden Murat T. Güvenlik kameralarını incelediğinde otomobiline gece saatlerinde bir grup sokak köpeği tarafından parçalandığı gördü.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 4 köpeğin otomobilin tampon kısmını ısırarak parçaladıkları kameraya yansıdı. Bir köpeğin araç etrafında dolaşırken diğerlerinin aracın tamponunu ısırdıkları görülürken yaklaşık 15 dakika uğraştıkları görüntüde yer aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Samet Keskin’den Annesi Gülsen Keskin İçin Lokma HayrıMerhume Gülsen Keskin’in ruhu için oğlu Samet Keskin tarafından Gölbaşı Meydanı’nda bulunan Bozkurt Heykeli önünde lokma ikramı gerçekleştirildi. Düzenlenen hayra çok sayıda siyasi temsilci, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
FAİZ ORANI YÜZDE 25’TEN YÜZDE 20’YE ÇEKİLDİ.Hazine kaynaklı esnaf kredilerinde faiz oranı yüzde 25’ten yüzde 20’ye çekildi.
OLİMPİK HOKEY SAHASI GÖLBAŞI’ndaGölbaşı, sporun başkenti olma yolunda dev bir adım daha attı. Ankara’nın ilk ve tek olimpik hokey sahası, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Hokey Federasyonu Başkanı Mustafa Çakır tarafından yerinde incelendi.Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Gölbaşı Taraf | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































