2019 yılı bütçe ve performans programı mecliste görüşüldü

AK Parti Grubu adına söz alan meclis üyesi Serdal Namalan 2019 bütçe ve performans ile ilgili olarak şunları söyledi;
“Bilindiği üzere 2014 yılında milletimizin tarafından görevin bizlere verildiği günden itibaren Gölbaşı’nı yaşanılabilir şehirler listesinin en başına nasıl çıkartırızın gayreti içinde olduk. Bu süreçte kutlu davada bizlerden desteğini esirgemeyen siz değerli meclis üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Geride kalan 4.5 yıl içerisinde Gölbaşımızın çözüm bekleyen bir çok sorununun çözümü bu kutlu mecliste nasip olmuştur. Bu meclis bu bağlamda da gelecek yıllarda da hayırlı bir şekilde yad edilecektir. Bugünde meclis üyelerimizin desteği ile hazırlanan 5 yıllık stratejik planın son aşaması olan 2019 yılı mali bütçesi hazırlanmıştır. Gerçekçi bir yaklaşımla kaynakların etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasını hedefleyen bütçemiz başta Gölbaşımız olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































