Ahmet Yıldırım oğlunu evlendirdi

Gölbaşı'nın tanınmış ve sevilen ismi iş adamı Ahmet Yıldırım’ın oğlu Selçuk Yıldırım, hayatını Gülçin Okman ile birleştirdi.
Akalın Düğün Salonu’nda gerçekleştriilen muhteşem düğüne çok sayıda davetli katıldı. Çiftin mutlu gününde yakınları ve dostları yalnız bırakmadı. Düğün Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından semazen gösterisi ve Seğmen ekibi sahne alması ile devam etti.
Düğüne Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Çankaya AK Parti İlçe Başkanı Ali Güven, Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Başer, Gölbaşı siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve davetliler katıldı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın kıydığı nikâhta, gelin ve damadın şahitliğini Çankaya AK Parti İlçe Başkanı Ali Güven ve Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Başer yaptı.
Selçuk ve Gülçin çiftine bizde bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
 KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor. Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır. Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim





































