Akıllara Durgunluk veren Ölüm

Olay, saat 01.00 sıralarında Altındağ’daki Ulus Devlet Hastanesi’nde yaşandı. Hastanenin üçüncü katındaki yoğun bakım servisinde tedavi gören Emine Arı'nın (87) yattığı yatak henüz tespit edilemeyen bir nedenden ötürü alev aldı. Hastanın çığlıkları üzerine odaya giren hastane çalışanları yangını kendi imkanlarıyla söndürdü. Başının bir kısmı yanan yaşlı kadın ise doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin incelemesinin ardından hastaneye gelen Ankara Emniyeti olay yeri inceleme ekipleri de odada bir süre inceleme yaptı. Arı’nın cenazesi cenaze aracıyla adli tıp morguna götürüldü. Diğer bir yoğum bakım servisindeki hastanın refakatçisi, ’’Önce iki kez çığlık sesi duydum. Sonrasında pencerelerden yoğun bir dumanın çıktı.Ben dışarıda bekliyordum.’ ’diye konuştu.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
GÖLBAŞI’NDA İKAMET EDİYORDU
Akıl almaz olayda hayatını kaybeden Emine Arı Gölbaşı’nda ikamet ettiği ve Gölbaşı’nın yakından tanıdığı bir isim olan Arif Uysal’ın eşini halası olduğu öğrenildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































