Ankara'da ulaşım 15 Temmuz'da ücretsiz

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oybirliğiyle alınan karara göre, 15 Temmuz öğlen saat 12.00’dan, 16 Temmuz saat 12.00’a kadar EGO otobüsleri, metro ve Ankaray, 24 saat boyunca ve yolcuları ücretsiz taşıyacak.
Tüm toplu ulaşım araçları, hain girişimin yaşandığı günden sonra gerçekleşen demokrasi nöbetlerinde olduğu gibi, ilk yıldönümünde de ücretsiz ulaşım sağlayacak.
-STK'LARIN OTOBÜS TALEBİ DE KARŞILANACAK
Belediye Meclisi'nde, sivil toplum kuruluşlarınca talep edilen otobüslerin, bu kuruluşlara ücretsiz olarak temin edilmesi de oybirliğiyle karara bağlandı.
Meclis'te, 15 Temmuz anma etkinlikleriyle ilgili olarak, törenlere katılacak vatandaşlara ücretsiz çay, su ve kumanya dağıtılması; 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin çeşitli görsel malzemelerin hazırlanarak, medya ve billboard'lardan duyurulması; etkinliklere katılan vatandaşlara dağıtılmak üzere baskılı tanıtım ürünleri yaptırılması ve bu etkinlikler için ihtiyaç duyulan teknik ekipmanın, ilgili birimlerce temin edilmesi kararları da alındı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































