ASKİ’NİN “MOBİL ABONELİK ARACI” YOLLARDA…

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, Büyükşehir Belediyesi’ne yeni katılan ilçelerde ‘Mobil Abonelik’ hizmetini uygulamaya koyduklarını söyledi. Kaya, “Bu uygulamamız sayesinde vatandaşlarımız hiç yorulmadan ve zaman kaybetmeden mahallelerinde su abonesi olabiliyorlar” dedi.
Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırlarının genişlemesi ile mahalle statüsüne kavuşan köylere içme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinin ASKİ tarafından verileceğinin altını çizen Kaya, bunun yanı sıra ilçe merkez yerleşim yerlerine uzak olan vatandaşların da aboneliklerini daha rahat ve kolay yapmaları için mobil abonelik sistemini başlattıklarını anlattı. Genel Müdür Kaya, ASKİ Mobil Abonelik aracının yeni abone olacak vatandaşların ayağına giderek işlemleri yerinde yaptıklarını kaydetti.
Mobil abonelik uygulamasına ilk olarak Ayaş İlçesi’nden başladıklarını belirten Kaya, şunları söyledi:
“Amacımız eskiden köy olan ama 30 Mart yerel seçimlerinin ardından mahalle statüsüne kavuşan yerlerde yaşayan vatandaşlarımızın ayağına hizmeti götürmek. Bu kapsamda ilk olarak Ayaş merkezine uzak yerleşim yerlerinden biri olan Tekke Mahallesi’nde abonelik işlemlerine başladık. Burada yaşayan vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Mobil Abone aracımız ile ilk günde 83 kişinin kayıt işlemlerini gerçekleştirdik. Mobil Abonelik aracımız ile vatandaşlarımızın ayağına kadar giderek, abonelik işlemlerini yapmayı sürdüreceğiz.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































