Başkan Duruay Vatandaşlar İle İftar Sofrasında Buluştu

Selametli, Karagedik ve Oyaca Mahallelerinde vatandaşlarla birlikte iftar açan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Komşuluk, arkadaşlık, birlik ve beraberlik içinde yaşayan bir milletiz. Birliğimiz, beraberliğimiz bozulmasın inşallah. Maneviyat yüklü günlerde birlik olalım. Yine hep birlikte beraber sağlıklı, sıhhatli Ramazan aylarında buluşalım. Siz değerli vatandaşlarımız ile birlikte iftar sofralarında orucumuzu açmak, bir araya gelmek beni çok mutlu ediyor. İnşallah Ramazan ayından sonra güzel programlarda bir araya gelerek sizler ile kucaklaşacağız. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyor, şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum’ ifadelerini kullandı.
Gölbaşı Belediye Fatih Duruay, iftar sonrasında mahallelerde ki tek tek tokalaşıyor ve çocuklara oyuncaklar hediye ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































