Başkan Duruay'dan Yardım Eli

Gölbaşı Belediyesi Başkanı Fatih Duruay yardım eli uzattı.
Gölbaşı Belediyesi Başkanı Fatih Duruay yardım eli uzattı. Gölbaşına bağlı Selametli mahallesinde yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek onlara ihtiyaçları doğrultusunda gıda ve ihtiyaç paketleri dağıtımı yaptı. Birçok aileyi ziyaret eden Başkan Duruay onlarla sohbet edip durumları hakkında bilgi aldı.
“ÇOCUKLARI UNUTMADI”
Selametli mahallesi ziyareti sırasında çocuklar da unutulmadı, çeşitli hediyeler vererek onları sevindiren Başkan Duruay bir süre çocuklarla da zaman geçirmeyi ihmal etmedi. Ziyaretlerin ardından mahalle sakinlerinleriyle de iftar açan Belediye Başkanı Fatih Duruay; Gölbaşı’nda yardıma muhtaç kişilere ve ailelere her zaman destek vereceklerini ifade ederek “ Ailelerimize destek vermek bizim en büyük görevimiz. Maddi durumu iyi olamayan ailelerimize her zaman yardımlarımız devam edecektir. Bizim ulaşamadığımız ailelerimiz varsa Belediyemizin kapısı her zaman sonuna kadar açıktır. Hiç çekinmeden Belediyemize ve Makama diledikleri zaman gelip sıkıntı ve dertlerini anlatabilirler. Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman yardım için varız” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































