Başkan koltuğuna minik Mervegül oturdu

Başkan Duruay’ı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şehit Bülent Göçer İlkokulu Müdürü Hasan Çeltik, öğretmen Ercan Buğday ve öğrenciler Mervegül Buğday, Kayra Kale, Erkan Nurettin Çiftçi, makamında ziyaret ederek, çiçek takdim ettiler.
Başkan Duruay, öğrencilere “Hoş geldiniz, Atatürk’ün sizlere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun” diyerek, koltuğunu Mervegül Buğday’a bıraktı.
Başkan Duruay’ın makamına oturan Buğday, arkadaşlarının isteklerini dinleyip, ilgili müdürlükleri arayarak, taleplerinin yerine getirilmesi talimatını verdi.
İlgili birimlerin müdürleri ise, temsili Gölbaşı Belediye Başkanı Buğday’a, isteklerini not aldıklarını ve ilgileneceklerini söyledi.
Öğrencilerin ayrı ayrı sorularını cevaplayan Başkan Duruay, öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































