“BİZ KURTULDUK, SİZ DE KURTULABİLRİSİNİZ”

Sincan’da madde bağımlılığını yenen gençler örnek bir tiyatro oyunu sergiliyor. “Biz kurtulduk, sizde kurtulabilirsiniz” mesajı veren gençler Sincan Belediyesi’nin katkısı ile yaşadıklarını tiyatro perdesine yansıtıyor. İnteraktif olarak sahnelenen oyunda, gençlere önemli mesajlar veriliyor. Soru ve cevap şeklinde ilerleyen oyun, madde bağımlılarının hayatından gerçek kesitler yansıtıyor.
Sincan’da madde bağımlılığını yenen gençler “Madde Bağımlılığına Hayır” diyor. Sincan Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinliklerinde madde bağımlılığından kurtulan gençlerin düzenlediği “Yol Ayrımı” adlı oyun belli periyotlarla izleyici ile buluşuyor. Drama eğitmenleri eşliğinde oyuna hazırlanan gençler, birebir başlarından geçenleri sahneye koyuyor. Madde bağımlısı iken yaşadıklarını başkaları yaşamasın diye “Yol Ayrımı” adlı oyunu sahneye koyan gençler, özellikle öğrencilere önemli bir mesaj veriyor. İzleyenleri oldukça etkileyen oyun, madde bağımlılığına “Dur” diyor.
Madde bağımlılığına karşı etkin bir mücadele veren Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “ Gençlerimizi madde bağımlılığına karşı korumaya kararlıyız. Belediye olarak bu konuda elimizden geleni yapacağız. Bu tiyatro ile de madde bağımlılığından kurtulmuş gençlerimizin yaşadıklarını sahneye yansıtarak herkese bir ders ve örnek olmasını istiyoruz. Hep birlikte gençlerimizi o bataklıktan kurtaracağız.” dedi.
“BİZ KURTULDUK, SİZ DE KURTULABİLRİSİNİZ”
Madde bağımlılığından kurtulmanın savaşını verip kazanan gençler herkese örnek olmak için Sincan Belediyesi ile el ele verdi. Kendi yaşadıklarını direkt olarak sahneye yansıtan gençlerin amacı “Biz kurtulduk, siz de kurtulabilirsiniz” mesajını ulaşılabilecekleri her yere götürmek… Sincan Belediyesi’nin bu konuda Sincan’da büyük bir mücadele verdiğini belirten gençler, madde bağımlılığına “Hayır” dedi. Madde bağımlısı iken yaşamadıklarını nefes bile alamadıklarını belirten gençler, istenirse her şeyin başarılabileceğine inanıyor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































