BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLK İFTARA HAZIR…

(28 HAZİRAN) 7 NOKTADA BAŞKENTLİLERİ AĞIRLAMAYA BAŞLAYACAK…
-İFTAR ÇADIRLARININ YANI SIRA HER GÜN BİR İLÇEDE DÜZENLENENCEK HALK İFTARLARININ İLKİ DE YARIN
(28 HAZİRAN) BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’İN DE KATILIMIYLA AKYURT’TA VERİLECEK
Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarından itibaren (28 Haziran) 11 ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her gün Başkentlileri 7 noktaya kurulan iftar çadırlarında buluşturacak.
İftar çadırlarının yanı sıra her akşam bir ilçede olmak üzere 25 ilçede Başkan Melih Gökçek'in de katılımıyla gerçekleşecek halk iftarlarının ilki ise yarın Akyurt’ta düzenlenecek.
Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği, dayanışma ve paylaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesi iftar çadırları bu yıl da Başkentlileri ağırlamak için 7 noktada hazır hale getirildi. Bu Ramazan ayı boyunca da Başkentliler, iftar çadırlarında bir araya gelecek, her gün oruçlar hep birlikte açılacak, hep birlikte dualar edilecek.
Ulus’ta Hacı Bayram Cami yanı ve Gençlik Parkı, Sincan’da Lale Meydanı, Yenimahalle’de OSTİM Metro Durağı, Altındağ’da Siteler Girişi Üst Geçit Ayağı, Mamak’ta Abidinpaşa Makro Market yanı ve yolcular için AŞTİ’de kurulan iftar çadırlarında yine Başkentlilerin sağlığı, konforu ve güvenliği ayrıntılarıyla düşünüldü.
Çadırlara, yaz sıcakları nedeniyle klimalar, iftar programlarının izlenebilmesi için LCD ekran televizyonlar yerleştirildi.
Bu yıl da oruçlarını iftar çadırlarında açacak vatandaşlara EGO yemekhanesinde hijyenik ortamlarda hazırlanan en az 4 çeşit yemekten oluşan menü ikram edilecek. Hijyenin ön planda tutulduğu iftar çadırlarında yemekler tek kullanımlık tabak ve çatallarla verilecek.
- İLÇELERDE HALK İFTARI
İftar çadırlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara sınırlarındaki tüm ilçelerde düzenleyeceği iftar yemeklerinin ilki de yarın Akyurt Cumhuriyet Meydanı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de katılımıyla düzenlenecek.
Dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı sofralara konuk olacak vatandaşlar Türk Tasavvuf Musiki konseri eşliğinde iftar saatini bekleyecek. İlçelerin en büyük meydanlarında düzenlenecek halk iftarlarında konuklara 4 çeşit yemek ikram edilecek.
İlçelerde halk iftarlarında, ilçe belediye başkanları, bürokratlar, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar da ağırlanacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, geniş sofralarını Akyurt’un ardından Ayaş ve Evren gerçekleştirecek ve sırasıyla diğer ilçelerde kuracak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim




































