Büyükşehir'den çocuk şenliği

Keçiören Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa, çok sayıda çocuk, velileriyle birlikte katıldı. Büyük coşku içinde gerçekleşen etkinlikte, kulübe üye çocukların oluşturduğu gruplar; dans, şiir, şarkı gibi gösterilerle salondan büyük alkış aldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın da sahne aldığı etkinlikte, çocuklarını yetiştirmesinde gösterdiği başarıdan dolayı Süreyya Kılıç’a, “Yılın Fedakar Annesi” ödülü verildi. Ödül verilmesinin ardından, miniklerden oluşan gruplar, sırasıyla sahneye çıktı. ‘Türkiyem’ isimli gösteriyi sunan minikler, Türkiye’nin dört bir tarafına ait halk oyunları sunumlarıyla büyük alkış topladı.
Cıvıl cıvıl ve rengarenk kıyafetlerle heyecan içinde etkinliklerini gerçekleştiren çocuklar, Bayram'ın tadını çıkarırken, kendilerine hediye edilen bu özel gün nedeniyle, unutamayacakları mutlu saatler yaşadılar.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































