ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Medya, hayatımızın en önemli parçasıdır. Özellikle insanlar arasındaki iletişimde, devlet politikalarının halka bildirilmesinde, bilim ve teknolojik gelişmelerde ve değişik memleketlerdeki insanların yaşayışları, kültür ve medeniyetleri hakkında bilgi edinilmesinde en önemli faktör de basın kuruluşlarıdır.
Demokratik ve şeffaf bir toplumu mümkün kılan en önemli unsurlardan biri, özgür ve tarafsız basının varlığıdır. Türkiye'de basın önemli ilerlemeler göstermiş, ülkemizin bugün geldiği seviyeye ulaşmasına da büyük katkılarda bulunmuştur.
Tabii, haber ve bilgileri basın aracılığıyla toplumun istifadesine sunan, bu işin emekçileri de şüphesiz gazetecilerimizdir. Gece, gündüz, tatil, bayram, özel gün vs. demeden mesai yaparak büyük bir özveriyle emek harcarlar.
Bu nedenle gazetecilik mesleğini yapanların ekonomik, sosyal ve mesleki konularda çağın gerektirdiği geniş imkânlara sahip olmaları gerekmektedir. Bir ülkede fikir özgürlüğünün sağlanması, farklı görüşlerin ifade edilebilecek ortamlar bulması, ancak gazetecilerin konumunun iyileştirilmesiyle mümkün olabilir.
Basın mensuplarının çalışmaları, Türkiye'nin şeffaf, demokratik ve hür bir ülke olarak varlığını sürdürmesine hizmet etmektedir. Basın çalışanlarının sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hakettikleri hayat şartlarına ve çalışma ortamlarına kavuşturulması, şüphesiz basınımızı ve dolayısıyla demokrasimizi daha da güçlü kılacaktır.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan da konuyla ilgili, "Farklı görüş ve düşünceleri objektif bir şekilde ortaya koyan tarafsız bir basının, toplumun bilinçlenmesinde dolayısıyla da barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir payı vardır. Bu bakımdan basın mensuplarının görevlerini çağdaş imkânlarla ve daha verimli şekilde yerine getirebilmelerine büyük önem veriyoruz.” demektedir.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































