‘’Cephe Yenileme projesi 3. Etabı’’ devam ediyor

Gölbaşı Belediyesi, ‘’Cephe Yenileme projesi 3. Etabı’’ ile ilçenin yüzünü değiştirmeye devam edecek.
Gölbaşı Belediyesi, Cephe Yenileme Projesi’ne kaldığı yerden devam ederek projenin 3. Etabını kısa zaman içerisinde uygulamaya başlatacak. “Cephe Yenileme 3.Etap Projesi’ kapsamında toplamda 37 binanın cephesi yenilenecek. Proje Ankara caddesinin Cumhuriyet Caddesi ile kesiştiği noktadan başlayarak, Cemal Gürsel Caddesine kadar bulunan binaların dış cepheleri yenilecek. Proje kapsamında Kaymakamlık binası ve Adliye binasının da cepheleri yenilenecek. Proje sayesinde Gölbaşı eski, yıpranmış bina siluetlerinden sıyrılarak yeni ve modern görünümlü binalara kavuşacak. Yenileme projesi kapsamında enerji tasarrufu sağlamak amacıyla binalara mantolama uygulaması da yapılarak binaların cephelerinde yüzde 30’a varan enerji tasarrufu sağlanacak.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Proje için şunları söyledi; ‘’Cephe Yenileme Projesi kaldığı yerden devam edecek ve Cephe yenileme projesi 3. etabı şuan ihale aşamasında. İhale süreci tamamlandıktan sonra Ankara caddesinin Cumhuriyet Caddesi ile kesiştiği noktadan başlayarak, Cemal Gürsel Caddesine kadar bulunan 37 binanın dış cephesi yenilenecektir.’’ dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































