CHP'den kadınlar günü kutlaması

CHP Gölbaşı Kadın Kolları tarafından düzenlenen , etkinlikte CHP’li bayanlar doyasıya eğlendi. Gölbaşı Belediyesi’ne ait Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkiliğe çok sayıda CHP’li gelirken, CHP’li aday adayları da programa akın etti.
CHP Gölbaşı Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadınlara özel bir etkinlik düzenledi.
DAHA ŞEN KAHKAHALAR ATIN
Programın açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Ümit Atak konuşmasından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kadınların kahkahaatmasıyla ilgili açıklamasına gönderme yaparken “ Hepinizden bundan sonra daha şen kahkahalar atmanızı ve gülümsenizi istiyorum. Kadınlar gününüz kutlu olsun.” Dedi.
KADINI KULUÇKA MAKİNASI GİBİ GÖRÜYORLAR
CHP Kadın Kolları Başkanı da programda bir konuşma yaparken “Kadını bir kuluçka makinası olarak gören bu ilkel ve çağdışı anlayışla mücadele etmek biz emekçi kadınlar için her zamankinde daha acil bir görevdir. CHP’li emekçi kadınlar olarak sosyal yaşamın her yerinde olamlıyız.” Dedi.
Programda çeşitli sanatçı gruplar sahne alırkeni kadınlar gününe özel slayt gösterileri gösterilidi ve şiirler okundu.






Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































