Çocuklara Şişme Oyun Alanı

Gölbaşı Belediyesi Ramazan etkinleri kapsamında Gölbaşılı çocuklara eğlenmeleri için şişme oyun alanı kurdu. Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Parkına kurulan şişme oyun gruplarında çocuklar doyasıya eğleniyorlar. 20’den fazla şişme figürün bulunduğu alanda çocuklar şişme oyun gruplarının üzerlerine çıkıp dakikalarca oynayarak keyifli anlar yaşıyorlar.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, ‘ Çocuklarımızın yaz tatillerinde doyasıya eğlenmeleri için Gölbaşı Belediyesi olarak imkânlarımız doğrultusunda yardımcı oluyoruz. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sahil parkımızdaki alışveriş stantlarına gelen vatandaşlarımız hem alış veriş yapıyorlar hem de çocuklarının şişme oyun gruplarında eğlenmelerini sağlıyorlar’ İfadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































