Davutoğlu: Nerede bir Ermeni varsa..

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Fransa'da kabul edilen Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili tasarıya karşı ses çıkaracaklarını belirterek, "Bu bağnaz tutuma karşı nerede bir Ermeni varsa gidip konuşacağız" dedi.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Dördüncü Büyükelçiler Konferansı'nda bir konuşma yaptı.
Ahmet Davutoğlu, özetle şunları söyledi:
"Fransız Meclisi Avrupalılara nasıl düşünmeleri gerektiğini dikte etti. Bunun Ortadoğu'daki diktatörlerden hiçbir farkı yoktur.
Avrupa'daki etelektüellere sesleniyorum, değerlerinize sahip çıkın. Biz zaten sesimizi yükselteceğiz. Yasak olduğu yerde gidip biz bunu tanımıyoruz diyeceğiz. Avrupa Konseyi'nde sesimizi yükselteceğiz. Eğer Avrupalar sahip çıkmıyorsa biz bu değerlere sahip çıkacağız.
Bundan sonra sınavda olan biz değil, Fransa'dır. Fransa Senatosu sınavdadır. Fransa'da Türkler ayağa kalktı, kalkacaktır.
Bu tedbirler ilk aşamadır. Her aşama Ankara'da değerlendirilecektir. Dikte ettirilen bir Türkiye yok artık.
Fransa'nın bağnaz tutumuna karşı nerede bir Ermeni varsa gidip konuşacağız. Fransa'nın ve diğer ülkelerin aramıza nasıl fitne soktuğunu anlatacağız.
Bizim tarihten çekineceğimiz bir şey yok, gücümüzü tarihimizden alıyoruz. Bizi kaybeden tarih akışının ritmini de kaybeder. Tercihlerini onlar yapacaktır."
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































