Fatih Duruay'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Duruay, öğretmenlerin görevleri için büyük fedakarlık yaptıklarını belirterek, “Öğretmenlerimiz, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması için Anadolu'nun dört bir yanında büyük fedakarlıklarla çalışıyor” dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili yayınladığı mesajında öğretmenlerin mesleklerini yapabilmek için gösterdikleri fedakarlığa dikkat çekti. Vatandaşların, öğretmenlere hak ettikleri değeri ve saygıyı göstermeleri gerektiğini vurgulayan Duruay, “Çocuklarımızı, iyiye, güzele, bilgiye götüren öğretmenlerimiz, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması için Anadolu'nun dört bir yanında büyük fedakarlıklarla çalışıyor. Bizlere de cefakar öğretmenlerimizin hakkını teslim ekmek, sorunlarının çözümünde onlara yardımcı olmak, hak ettikleri saygı ve değeri göstermek düşüyor. Bu vesile ile çocuklarımızın eğitimli yetişmesinde ve geleceği için doğru kararlar vermesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren irfan sahibi tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































