GÖKÇEK’TEN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYELERİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da çocukları sevindirdi. Sincan Harikalar Diyarı’nda başladığı bayramlaşma turunda Başkan Gökçek, hem vatandaşlarla bayramlaştı hem de çocuklara top, oyuncak bebek ve badminton raketlerinden oluşan çeşitli hediyeler dağıttı.
Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Sincan Harikalar Diyarı’nda Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile birlikte çocuklara hediyeler veren Başkan Gökçek, vatandaşların büyük ilgisi ile karşılandı.
Daha sonra üstü açık otobüs ile Sincan’ın mahallelerini gezen Başkan Gökçek, yol kenarında, duraklarda ve yol boyunca yer alan Başkentlilerle selamlaşarak, çocuklara da renk renk toplar ve çeşitli hediyeler dağıtmaya devam etti.
Başkan Gökçek’e yol kenarlarında ve evlerinin balkonlarında bulunan vatandaşlar da el sallayarak sevgi gösterisinde bulunurken, yol üzerinde araçlarıyla seyreden vatandaşlar ise korna çalarak bu coşkuya eşlik ettiler.
Sincan’ı turlayan Başkan Gökçek, güzergah üzerindeki her çocuğa hediyesini verirken, vatandaşlara da selam ve saygılarını ileterek mutlu ve hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.
Sincan’dan sonra Elvankent’e geçerek hediye dağıtımına devam eden Başkan Gökçek, burada da çocuklar ve vatandaşların büyük ilgisi ile karşılandı.
-ETİMESGUT’TA BAYRAMLAŞMA TURU-
Bayramlaşma gezisini Etimesgut ilçesinde de sürdüren Başkan Melih Gökçek, burada da üstü açık otobüsten çocuklara top, oyuncak bebek ve raketler dağıttı.
Etimesgutlu çocukların mutluluklarıyla şenlik havasında geçen gezide Başkan Gökçek, Etimesgutluları da selamlayarak, bayramlarını kutladı. Hediyelerini alan çocuklar da çifte bayram sevinci yaşamış oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu Kaynak: Mahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı OlduMahmut Aksoy Yeniden İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Oldu
MUTLU ANNE MUTLU BEBEKGölbaşı Belediyesi ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek ‘Mutlu Anne Mutlu Bebek’ projesi kapsamında hem içerisinde doğum sonrası temel ihtiyaçların yer aldığı çantayı takdim ediyor hem de uygulamalı eğitim veriyor.
BAŞKAN YAKUP ODABAŞI’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJIGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı bir mesaj yayınladı:
GÖLBAŞI ESNAFINDAN BAŞKAN ODABAŞI’NA ZİYARETGölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçeyi istişare ile yöneteceklerini belirterek “Yeni projeleri hayata geçireceğiz. Gölbaşı’mızın daha yaşanabilir, daha düzgün, daha temiz olması içinTel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































