Gölbaşı Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Soğuk hava ve kar yağışının artmasıyla birlikte yiyecek bulamayan sokak hayvanları ve kuşlar için; Gölbaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri her yıl olduğu gibi bu yılda uygun yerlere yiyecek ve su bırakıyor.
Sokak hayvanlarına su ve mama desteği
Gölbaşı Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü personelleri önceden tespit edilen boş arazilere, koruluk alanlara,köy yolları gibi noktalara su ve mama bıraktı. Veteriner Şube Müdürlüğü yetkilileri “Bırakılan yiyeceklerle çok sayıda hayvanın hayatta kalması sağlıyoruz. Ayrıca sokak hayvanlarının yiyecek bulmak için ilçe merkezlerine kadar inmesi de engellenmiş oluyoruz” dedi.
Gölbaşı Belediyesi Veteriner Hekimleri sokak hayvanları ve kuşlar için mama dağıtımının yanı sıra yaralı olan sokak hayvanlarına da gerekli tedavileri yapıyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
 KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor. Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır. Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim





































