GÖLBAŞI BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN “İZİNSİZ AFİŞ DENETİMİ”

Gölbaşı Belediyesi zabıta ekipleri, kamuya ait alanlara izinsiz olarak asılan ve görüntü kirliliğine yol açan levha, tabela, afiş, pankart, ilan, reklam afişlerine yönelik denetimlerini arttırdı. Çevre kirliliğine neden olan tanıtım afişlerine ilişkin firma sahiplerini uyardı.
Konuya ilişkin olarak Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “İlçemizde görüntü kirliliği oluşturan, gelişigüzel asılmış levha, tabela, afiş, pankart, ilan unsurları Zabıta ekiplerimiz tarafından kaldırılmakta, çevre kirliliğine neden olan kişi ve firmalar hakkında gerekli yasal işlem yapılmaktadır” dedi. Bütün vatandaşların çevre kirliliği konusunda duyarlı olması gerektiğini ifade eden Duruay “Kirlilik sadece çöp kirliliği ile sınırlı değildir. Gürültü ve kentin estettik görünümü bozan her şey bir kirliliktir. Vatandaşlarımızın Gölbaşımızın estetik görünümü bozan izinsiz tanıtım broşürlerini belediyemiz zabıta birimine şikâyet edebilirler”dedi.
.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































