Gölbaşı KAİ Derneği Geleneksel İftar Yemeği Düzenledi

İftar programına KAI Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Onursal Başkanı Cemil Yıldırım ve ailesi, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük, birim müdürleri, dernek yönetimi ve vandaşlar katıldı. Geçtiğimiz senede düzenlenen iftar programının aksine bu yıl cenazelerin olması sebebiyle, sadece Kuran okunup, dualar edildi.
KAI Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, iftar programında emeği geçen herkese teşekkür ederek;
“ KAI çok kısa sürede kurulmasına rağmen, çok ciddi yol aldı. KAI olarak artık parmakla gösteriliyoruz. Bunu herkes kabul etti ve kabullendi. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu organizasyonlar bizleri her zaman birleştirmeye, kaynaştırmaya, sılayı rahim yapmaya götürdüğü için bizim için de çok önemlidir.
Gölbaşı’nda hakikaten ciddi işler yapılıyor ve de yapılacaktır. Çünkü örgütlü yapının her zaman bir değeri ve kıymeti var ve çok ciddi işler yapılması için de biz de KAI Federasyonu olarak Gölbaşı ve tüm derneklerimizi birbirimizden ayırmasın. Cenazelerimiz ver, böyle günlerde şenlik yapılması doğru değildir. Bu organizasyonlar süreklilik ve devamlılık arz ettiği zaman bir kıymet ifade eder. Kıymetli hemşerilerimizin onun için sizlerde kıymetlisiniz. Biz her zaman Gölbaşı’na sahip çıkacağız, Gölbaşı’da bize sahip çıkacak. Her zaman söylediğim gibi, “Birlik ve beraberlikte rahmet, ayrılıkta azap” vardır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diyerek yaklaşan Kadir gecesini kutladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































