Gölbaşılılar aynı acıda buluştu

Ali Ulu ve Erdal Çağıl’ın için Gölbaşı Belediyesi avlusunda tören düzenlendi. Törenin ardından cenazelerin Merkez Camii’nde cenaze namazları kılındı.
Cenaze merasimine, Ak Parti Genel Sekreteri ve Ankara Bölge Milletvekili Fatih Şahin, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,Gölbaşı Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen, Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Kılavuz, Gölbaşı belediye meclis üyeleri, Gölbaşı Belediyesi eski başkanları, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye personelleri, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ali Ulu ve Erdal Çağıl’ın yakınlarına başsağlığı diledi.Törende, İlçe Müftüsü Ahmet Halıcı tarafından mevlid-i şerif okundu ve helallik alındı. Cenazeler, belediye avlusundaki törenin ardından Merkez Camii’ne getirildi. Ulu ve Çağıl’ın cenazesi öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığında defnedildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
 KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor. Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır. Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim





































