Gölbaşı’na prestij mekan: Kent Meydanı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı Belediye başkan Adaı Ramazan Şimşek, yöresel kimliğiyle ön plana çıkacak Gölbaşı Kent Meydanı’nın kazandırılacak prestij eserlerden biri olacağını açıkladı.
Mahalli idareler genel seçimlerinde son haftaya girilirken seçim kampanyasını tüm hızıyla sürdüren Şimşek, prestij projelerini de birer birer açıklamaya devam ediyor.
30 BİN METRE KARE ALANDA YAPILACAK
Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye başkan Adayı Ramazan Şimşek, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
““Gölbaşı’mıza kazandıracağımız Kent Meydanı sosyal, kültürel, siyasalve ticari amaçlar için kullanılacak. Kent Meydanı özellikle Gölbaşı’nın yöresel kimliğini ön plana çıkartacak şekilde planlanacak. Ankara’nın en önemli toplanma alanlarından biri haline gelecek.
Yaklaşık 30.000 m2 alan üzerindehayata geçireceğimiz Gölbaşı’nın en prestijli mekânı olacak meydanda Gölbaşı Müzesi, su ürünleri müzesi, dev akvaryum, konser alanı, amfi tiyatro, çok amaçlı bina, sinema ve bowling alanları yer alacak.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































