Gölbaşı'nda Bir İLK (ARİS ERKEK KUAFÖRÜ)

Aris Erkek Kuaförü Açıldı. Gölbaşı'nda Erkek Kuaförü sektöründe bir marka olacak gibi görünen Aris Erkek Kuaförü şimdiden Gölbaşı Halkının beğenisini toplayacak gibi görünüyor.
Bugün (24 Aralık 2011) saat 12.00'da Eski Belediye Başkanı A.Nasır Haşlak ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın açılışını yaptığı ve birçok Gölbaşılı Vatandaşın katıldığı Aris Erkek Kuaförü alışılagelmişin dışında bir hizmet sunmaya hazırlanıyor.
İçerisinde VİP salonlarının bulunduğu, Çocuk Saç Kesim alanları ve isteyene duş alabilme imkânı sunan Aris Erkek Kuaförü şimdiden göz doldurmaya başlamış durumda. İşletmeciliğini İsmail Cayrat, Ramazan Şener ve Ümit Yusuf Curtay'ın yaptığı bu kuaförde yaklaşık 8 kişilik bir saç kesim ve şekil verici ekip çalışmakla beraber 2 kişilikte mutfak servis ekibi olarak müşterilerine hizmet verecek.
Açılışa Katılan Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Gölbaşı Eski Belediye Başkanı A.Nasır Haşlak kuaför salonunu gezerek Hayırlı Olsun temennilerinde bulundu.
Açılışını henüz gerçekleştirmiş olan Aris Erkek Kuaföründe çocuk saç kesimi 5 TL., Sakal Tıraşı 5 TL. Ve Saç Kesimi 10 TL. Olarak hizmete girmiş durumda.













Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































