Hayati Çal: Memnuniyet duyarız

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü, Gölbaşı’nda görev yapan Beden Eğitimi öğretmenleri ile bir araya geldi.
Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya kulüp başkanı Hayati Çal, kulüp yöneticileri ve Gölbaşı’nda görev yapan Beden Eğitimi öğretmenleri katıldı. Düzenlenen toplantıda sporun her branşında okul taramalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Gölbaşı Belediye Spor başkanı Hayati Çal , ‘Gençlerimizi spora ne kadar teşvik edebilirsek bizler o kadar memnuniyet duyarız. Kulübümüzün kapıları siz öğretmenlerimize ve öğrencilerimize açık ‘ derken,toplantıya katılan öğretmenler ise yaz aylarında etkinlik yapıp çocukların ilgisini çekmek , ailelerine güven vermek ve geleneksel çocuk oyunlarıyla ilgili önerilerini dile getirdiler.
Seçmeler Yapılacak
Ayrıca Gölbaşı Belediye Spor Kulübü bünyesindeki basketbol , voleybol , kıck boks , tekvando , atletizm , hentbol ve bayan futbolu branşlarında sporcu almak için seçme yapılacak.Antrenörler nezaretinde yapılacak seçmeler 9 - 10 Nisan 2016 tarihlerinde Gölbaşı Belediyesi Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
KURBAN SATIŞ VE KESİM MERKEZİ DÜZENLİ OLARAK İLAÇLANIYORKurbanlıkların satışa çıktığı Kurban Satış ve Kesim Merkezi, haşere ve mikropların önüne geçilmesi amacıyla her gün Gölbaşı Belediyesi ekipleri tarafından düzenli olarak ilaçlanıyor.
Gölbaşı’nın Nostalji Korosu konsere hazırGölbaşı'nın gönüllülerinden oluşan Mavi Çizgi Sanat Evi Korosu, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde vereceği konsere hızır.
Başkan Odabaşı, Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldıKültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara'da devam ediyor.Tel : 0312 484 23 84 0541 200 20 19 0533 966 12 89 | Faks : 485 04 53 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































